Χαρούμενος και αισιόδοξος ο Ισπανός Αλόνσο: Θα λάμψει το άστρο της Ferrari το 2012!

Ο 30χρονος Ισπανός παραβρέθηκε τις προηγούμενες μέρες σε εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαρανέλο για τα παιδιά των εργαζομένων της Ferrari αλλά και..
στην Ισπανία στη γιορτή του βασικού χορηγού της Ferrari που δεν είναι άλλος από την ισπανική τράπεζα Santander. Πρόκειται για όσους δε γνωρίζουν την ιστορία για την Ισπανική τράπεζα που «επέβαλλε» την έλευση του Αλόνσο στη Ferrari πληρώνοντας εκτός από το ποσό της χορηγίας (σ.σ: 50 εκ. ετησίως) και το συμβόλαιο του Ράικονεν για το 2010.

Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν σε μεγάλα κέφια και αρκετά αισιόδοξος όσον αφορά στην νέα χρονιά
: « Είδα το νέο μονοθέσιο μας καθώς ήμουν στο Μαρανέλο για τέσσερις μέρες. Βέβαια είδα μόνο το μοντέλο υπό κλίμακα που δουλεύετε αυτή την εποχή στην αεροδυναμική σήραγγα. Εμείς θεωρούμε πως έχουμε το καλύτερο μονοθέσιο του 2012. Βέβαια θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το Φεβρουάριο ώστε να βρεθούμε στην πίστα και να διαπιστώσουμε πόσο γρήγορα μπορεί να πάει. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι όλοι στην ομάδα είναι προσηλωμένοι στην επίτευξη αυτού του στόχου. Θέλουμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και να βρεθούμε στη θέση που ήταν η Red Bull τα δυο προηγούμενα χρόνια. Οι νίκες και τα πρωταθλήματα ήταν κοινός τόπος για τη Ferrari την προηγούμενη δεκαετία και θέλουμε να επανέλθουμε σ' αυτό το επίπεδο. Παρατηρώ μια ατμόσφαιρα πώρωσης σ’  όλο το τεχνικό επιτελείο. Θέλουν να φτιάξουν μονοθέσιο νικητή. Έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Πέρυσι αντιμετωπίσαμε αεροδυναμικά προβλήματα λόγω και των λαθεμένων ρυθμίσεων στην αεροσήραγγα. Η προσέγγισή μας στα Pirelli διέφερε όπως και στην ανάρτηση. Έτσι έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύω ότι του χρόνου οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές και όποιος κατακτήσει τον τίτλο θα έχει μια διαφορά της τάξεως του ενός ή δυο δεκάτων από τους υπόλοιπους. Όχι παραπάνω. Εμείς θα υιοθετήσουμε κάποιες καινοτομίες που η συντηρητική προσέγγιση της Ferrari τα προηγούμενα χρόνια τις απέκλειε. Αυτό με κάνει να αισιοδοξώ».

Ο Αλόνσο τα έδωσε όλα διασκεδάζοντας στη Χριστουγεννιάκτικη γιορτή της Ferrari.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...