Η Jolie υπερασπίζεται τον Brad Pitt

Η Angelina Jolie λέει ότι συναγωνίζονται με τον Brad Pitt στο ποιος θα συνταξιοδοτηθεί πρώτος, κάνοντας πλάτες στο σύντροφό της σχετικά με τη δήλωσή του ότι θα αποσυρθεί από την..
ηθοποιία μόλις κλείσει τα 50.
Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Anderson Cooper είπε ότι «και στους δυο, όπως σε όλον τον κόσμο, αρέσει να είμαστε σπίτι». Το ζευγάρι φλερτάρει με την ιδέα ο ένας από τους δυο να μένει σπίτι με τα παιδιά και ο άλλος να φέρνει χρήματα στο σπίτι.
Ο 47χρονος ηθοποιός και πατέρας έξι παιδιών, είχε πει σε συνέντευξή του τον περασμένο μήνα ότι προετοιμάζεται να γυρίσει «την πλάτη στην ηθοποιία» και στην ερώτηση «πόσο ακόμα θα είσαι στη δουλειά» απάντησε «τρία χρόνια ακόμα». Τα σχέδιά του για το μέλλον; Σκέφτεται να το γυρίσει στην παραγωγή και σκηνοθεσία ταινιών.
Εντωμεταξύ, η Jolie είπε στον Anderson Cooper ότι βρίσκει αστείο που οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες ασχολούνται με τη ζωή της. «Δεν είμαι και η πιο ανιαρή αλλά δεν σκαρφαλώνουμε σε βουνά ούτε είμαστε κολλημένοι με τη μόδα», λέει, «απλά η ζωή μας έχει να κάνει μόνο με τα παιδιά».
Μίλησε, επίσης, για τη σχέση με τη μητέρα της, Marcheline Bertrand, που πέθανε το 2007 στα 56 από καρκίνο στις ωοθήκες. «Ήταν υπέροχη ακροάτρια και πολύ καλή φίλη. Ήταν η καλύτερή μου φίλη. Της έλεγα τα πάντα… Φαντάζομαι ότι με έκανε να νιώθω ότι έχω δική μου φωνή και ό,τι κι αν έκανα, ήξερα ότι θα με αγαπούσε».

Δείτε ένα preview της συνέντευξης της Angelina Jolie στον Anderson Cooper:


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...