O ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Ουντινέζε και αν περάσει ..

Αρνητικά δεν αντέδρασε… Η αλήθεια είναι όμως ότι η καρδιά του Θοδωρή Ζαγοράκη σφίχτηκε λίγο στο άκουσμα της Ουντινέζε ως αντιπάλου του..
ΠΑΟΚ για τη φάση των 32 του Europa League.
Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» έδωσε το «παρών» στην κλήρωση της διοργάνωσης που έφερε αντιμέτωπη την ελληνική ομάδα με την ιταλική η οποία κάνει πορεία πρωταθλητή αυτή την αγωνιστική σεζόν στο Καμπιονάτο βρισκόμενη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Αντίστοιχα, συναισθήματα και για τους Δημήτρη και Γιώργο Σαχπατζίδη, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του πρόεδρου του ΠΑΟΚ στη διαδικασία της κλήρωσης.
Γενικότερα οι αντιδράσεις των ανθρώπων της ομάδας για την κλήρωση με την Ουντινέζε δεν απείχαν μεταξύ τους. Ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος –λόγω καταγωγής- γνωρίζει καλύτερα την αντίπαλο του «Δικεφάλου του Βορρά» έκανε λόγο για μια δύσκολη από τις πιο δύσκολες ομάδες που θα μπορούσαν να τύχουν στον ΠΑΟΚ.
«Από εμάς όμως υπάρχει η επιθυμία και η διάθεση να τα πάμε πολύ καλά. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα. Βγήκαμε πρώτοι σε έναν δύσκολο όμιλο απέναντι στην Τότεναμ. Για αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες τώρα που θα αντιμετωπίσουμε την Ουντινέζε», πρόσθεσε ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός.
Ίβιτς: «Δεν πρέπει να φοβηθούμε»
Η Ουντινέζε είναι από τις δυσκολότερες ομάδες με τις οποίες θα μπορούσε να κληρωθεί ο ΠΑΟΚ, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα πρέπει να δείξει φόβο όπως τόνισε με δηλώσεις του στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βλάνταν Ίβιτς.Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός εξήγησε γιατί η ομάδα του θα πρέπει να σκοράρει στην Ιταλία, ενώ έχρισε φαβορί για πρόκριση τους «ερυθρόλευκους», στο ζευγάρι Ολυμπιακός-Ρούμπιν.


Αναλυτικά, τα ζευγάρια στους «32»:

1. Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι
2. Άγιαξ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
3. Λοκομοτίβ Μόσχας-Αθλέτικ Μπιλμπάο
4. Σάλτσμπουργκ-Μέταλιστ
5. Στόουκ Σίτι-Βαλένθια
6. Ρούμπιν Καζάν-Ολυμπιακός
7. Άλκμααρ-Άντερλεχτ
8. Λάτσιο-Ατλέτικο Μαδρίτης
9. Στεάουα Βουκουρεστίου-Τβέντε
10. Βικτόρια Πλζεν-Σάλκε
11. Βίσλα Κρακοβίας-Σταντάρ Λιέγης
12. Μπράγκα-Μπεσίκτας
13. Ουντινέζε-ΠΑΟΚ
14. Τραμπζονσπόρ-Αϊντχόφεν
15. Ανόβερο-Μπριζ
16. Λέγκια-Σπόρτινγκ

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...