Συνέντευξη στο Easy Living Marcia Cross: «Τα σαράντα δεν είναι ηλικία να γίνεις μάνα»

Τι και αν η ίδια ξεκίνησε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης στα 44 της χρόνια και έγινε μητέρα δύο δίδυμων κοριτσιών, η Marcia Cross δεν τρέφει ψευδαισθήσεις για το πώς είναι να αποκτάς παιδιά πολύ αργότερα στη ζωή σου..



Παρόλο που τις κόρες της Eden και Savannah τις θεωρεί ως θαύμα και δώρο ζωής, σε ερώτηση για το εάν είναι η γυναίκα – πρότυπο για μεγάλες σε ηλικία μητέρες, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά The Desperate Housewife, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Easy Living πως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου καλή ιδέα.



«Κάνεις πλάκα; Είναι πραγματικά θαύμα να έχω αυτές τις δύο κόρες. Τα σαράντα σου δεν είναι η ώρα να σκεφτείς ότι θέλεις να μείνεις έγκυος». 



Αξίζει να σημειώσουμε , τέλος, ότι η Marcia Cross πέρασε πολλές δυσκολίες μέχρι να κρατήσει τα κοριτσάκια της αγκαλιά, αφού είχε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και έπασχε από υψηλή αρτηριακή πίεση, γεγονός που την ανάγκασε να μείνει στο κρεβάτι αρκετό καιρό, ενώ ανέπτυξε προεκλαμψία και έπρεπε να υποβληθεί επειγόντως σε καισαρική τομή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...