LIVE: Γαλατά - Θρύλος

Τέτοια ματς θέλουν παίκτες με καρύδια, που να το λέει η ψυχή τους και να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα πάνω στο παρκέ..

Απέναντι σε 12 ορκισμένους παίκτες της ΓαλατάσαραΪ και 11.500 να κρέμονται σαν τα τσαμπιά στις εξέδρες, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι καλαθοσφαιριστές του οφείλουν να παλέψουν και να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από το "Αμπντί Ιπεκτσί" της Κωνσταντινούπολης (20:00, ΝΕΤ).
Ο Θρύλος ταξίδεψε χωρίς τους Κέσελ, Βασιλόπουλο, Κατσίβελη και Παπαδόπουλο, αλλά οι 12 παίκτες που θα είναι στο παιχνίδι αυτό διαθέτουν την ποιότητα να πάρουν μια μεγαλειώδη νίκη.
Η Γαλατά έχασε στην πρεμιέρα από την Εφές Αναντολού στον τούρκικο εμφύλιο με 68-62, όπως το ίδιο συνέβη και με τον Ολυμπιακό από την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ. Όμως για τον Θρύλο ήταν εν πολλοίς φυσιολογικό αποτέλεσμα και το Top-16 ξεκινάει τώρα!
Ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα, θα δυσκολέψει αρκετά την προσπάθεια του Ολυμπιακού, στην περίπτωση όμως που φύγει με τη νίκη από την Πόλη, τότε θα κρατά την τύχη στα χέρια του και εν πολλοίς θα έχει βγάλει νοκ-άουτ τους Τούρκους, που θα έχουν ήδη δυο ήττες και ακόμα δεν θα έχουν παίξει με το μεγάλο φαβορί του ομίλου, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στην Τουρκία με 12μελή αποστολή η οποία αποτελείται από τους Χάινς, Άντιτς, Σπανούλη, Ντόρσεϊ, Πελεκάνο, Γκετσεβίτσιους, Γλυνιαδάκη, Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μάντζαρη, Σλούκα και Λο.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το thrylos.gr
ΚΑΙ ΣΤΗΝ  (20:00, ΝΕΤ).

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...