SUPER STAR SYSTEM και οι Δέκα είναι υπέροχες....



Μαρία Κουτσινότα: ομορφιά από τη Σικελία
H ιταλίδα ηθοποιός Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα έχει παρουσιαστεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από το 1990 ενώ έχει εργαστεί επίσης ως παραγωγός..
σεναριογράφος και μοντέλο.
Γεννημένη στη Μεσσήνη, επαρχία της Μεσίνα στη Σικελία, έγινε διεθνώς γνωστή με το ρόλο της στην ταινία Il Postino αλλά και ως κορίτσι του James Bond στην ταινία The World Is Not Enough. 

H Βανέσα κουράζεται
Η Βανέσα Πιτσικαλή είναι μοντέλο και ξεκίνησε τα τελευταία δύο χρόνια τις γυμνές εμφανίσεις της.
Τον τελευταίο καιρό η Βανέσα κουράζεται πολύ αφού δουλεύει ακατάπαυστα. Σύντομα θα την δούμε σε καυτή φωτογράφιση στο ΜΑΧΙΜ, ετοιμάζει ένα μουσικό κομμάτι με την Σάζη, και σύμφωνα με το στενό της περιβάλλον ετοιμάζετε να περάσει και τα σκαλιά του Δημαρχείου ή της εκκλησίας.

Η τηλεπαρουσιάστρια Ιλάρι Μπλάσι
Η Ιλαρυ Μπλάσι γεννημένη στη Ρώμη ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελλινγκ στην ηλικία των 3 ετών συμμετέχοντας σε διαφήμιση.
Οταν ήταν πέντε χρονών πρωταγωνίστησε στην ταινία David & David και ακολούθησαν ρόλοι και σε άλλες ταινίες.
Τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει πολλές εκπομπές και σόου στην ιταλική τηλεόραση και ήταν η συμπαρουσιάστρια του Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο το 2006. Παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή της Ρόμα Φραντσέσκο Τόττι και έχουν δύο παιδιά

Η Ντενίζ έχει ωραία μαλλιά
Η Ντένίζ Ρίτσαρτνς λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα στο εξωτερικό με... σήμα κατατεθέν τα μαλλιά της όμορφης ηθοποιού τα οποία αποτελούν πράγματι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της.
Η αμερικανίδα ηθοποιός δημιούργησε την The Denise Richards Volume Extend hair care line, η οποία ενδυναμώνει και προστατεύει τα μαλλιά από τις φθορές που προκαλεί το συνεχές styling και δίνει 'ώθηση' στην υγεία των μαλλιών και τον όγκο τους.
Η Ντενίζ έχει παίξει σε πλειάδα ταινιών και γνωστών σειρών είτε πρωταγωνιστώντας αλλά και ως γκέστ-σταρ. Εμφανίστηκε σαν γκεστ σε σειρές όπως το Beverly Hills, (1992),το Lois and Clark (1994)και το Melrose Place (1996). Σημαντικότερες ταινίες της ήταν η ταινία του Paul Verhoeven's Starship Troopers του 1997 και το ερωτικό θρίλερ Wild Things με τον Μάτ Ντίλον.

Η Μπιγιονσέ... λευκή!
Λευκότερη και από τον Μάικλ Τζάκσον εμφανίζεται η Μπιγιονσέ σε πρόσφατη φωτογράφιση... προβληματίζοντας τα πλήθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, αυτό το χρώμα ίσως να μην οφείλεται σε κάποιο παιχνίδι του photoshop, αλλά να φταίνε τα φώτα που πέφτουν πάνω της. Άλλοι υποστηρίζουν ότι έτσι κι αλλιώς η τραγουδίστρια δεν έχει σταθερά το ίδιο μαύρισμα, καθώς ανάλογα με την εποχή το δέρμα της γίνεται λιγότερο ή περισσότερο σκούρο. Έτσι κι αλλιώς, στην πολυπολιτισμική Αμερική, η καταγωγή της Μπιγιονσέ, που έχει γεννηθεί στο Τέξας, δεν είναι καθαρά αφροαμερικάνικη (μόνο ο πατέρας της είναι Αφρικάνος). Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που τη δείχνουν πιο σκούρα το καλοκαίρι και σχεδόν λευκή το Φλεβάρη.
Άλλοι πάλι την κατηγορούν πως ίσως με ένα τέτοιο προμόσιον και με αυτό το look να δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα στις έφηβες αφροαμερικάνες που την έχουν σαν πρότυπο.

H Φλερ Ντελακουρ του Χάρυ Πόττερ
Η Κλεμάνς Ποεζύ είναι γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο που ξεκίνησε την καριέρα της από παιδί.
Δούλεψε και στο κινηματογράφο και στην τηλεόραση και έγινε παγκοσμίως γνωστή με την εμφάνισή της στο Χάρρυ Πόττερ στο ρόλο της Φλέρ Ντελακούρ. Επίσης ενσάρκωσε την Κλοέ στο In Bruges και τη Rana στο 127 Hours. Το 2011 ενσάρκωσε την Ζαν Ντ΄Αρκ στην ταινία The Silence of Joan που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών. 

Ο πρώην σωματοφύλακας της Μπρίντευ Σπίαρς Φερνάντο Φλόρες ετοιμάζεται να βγάλει βιβλίο με τις… «πομπές» της.
Ο 31χρονος Φλόρες ήταν σωματοφύλακας της Μπριτ για περίπου πέντε μήνες το 2010, γνωρίζει πολλά για τις συνήθειες της 30χρονης σταρ, κατά τη διάρκεια των παγκόσμιων περιοδειών της.
Οπως ισχυρίζεται ο Φερνάντο, έκανε τρίο με άντρες και γυναίκες, αλλά και λεσβιακά όργια, αφού όπως ισχυρίζεται ο Φερνάντο «η Britney έχει τεράστια σεξουαλική όρεξη, γι΄αυτό και στις περιοδείες της, συνέβαιναν τα απίστευτα!»
Και προσθέτει πως «όσα έκανε η 30χρονη σταρ, κάνουν τις τρίχες της κεφαλής να σηκώνονται πολύ εύκολα».
Μάλιστα, λέει πως η Britney δεν δίσταζε να «κάνει τρέλες και με τους γοητευτικούς της χορευτές. Έπιναν, έπαιρναν ναρκωτικά και έκαναν όργια στο τζακούζι».
Ο 31χρονος σωματοφύλακας, είναι ο ίδιος που στο παρελθόν την είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση, υποστηρίζοντας πως γδύθηκε μπροστά του, ενώ την είχε κατηγορήσει και για κακοποίηση των δυο γιών της.

Τώρα είναι έτοιμος να βγάλει σε βιβλίο τα βιώματά του, αφού έχει βρει ήδη εκδότη που τον πληρώνει ένα εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να τα βγάλει όλα στη φόρα.
 

Η Νικαλά είναι καλή ποδόσφαιρο
Η Νικαλά φωτογραφίζεται εδώ και δέκα χρόνια για τη σελίδα 3 της Sun και θεωρείται από τα κορυφαία μοντέλα στη Βρετανία.
Στη Νικαλά αρέσει να αθλείται και ιδιαίτερα της αρέσει το ποδόσφαιρο.



Η Τζέιμι στις πιο σέξυ στον κόσμο
H αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός Τζέιμι Κινγκ ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελλινγκ όταν ήταν 15 ετών. Το 2002 σε ηλικία 23 ετών φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο της Pirelli.
Ακολούθησαν εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες όπως το «Περλ Χάρμπορ» αλλά και σε βίντεο κλιπ όπως το ''Sexed Up'' του Ρόμπι Ουίλλιαμς.
Εχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας και περιλαμβάνεται στις λίστες με τις πιο σέξυ γυναίκες στον κόσμο.



Η Χόουπ θέλει να γίνει ευάλωτη
Την απόφασή της να αφεθεί να γίνει ευάλωτη το 2012 δημοσιοποίησε στο Twitter η αμερικανίδα καλλονή Χόουπ Ντοράσικ εξηγώντας ότι είναι μια πολύ σκληρή απόφαση που όμως μπορεί να την κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Η Χόουπ έχει φωτογραφηθεί για πολλά μεγάλα περιοδικά και έχει κυριαρχήσει στις πασαρέλες σε όλο τον κόσμο ενώ συμμετείχε και στη φωτογράφιση για το ημερολόγιο 2011 του περιοδικού FHM της Αυστραλίας.
Βέβαια έχε φωτογραφηθεί και για το Playboy και ήταν η Playmate of the year για το 2011. 

Yiamataki

πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...