ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΩΣ ΛΑΙΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Με προφίλ... νοικοκυράς η Κάρλα

Με απλά χτενίσματα και χωρίς πολύ ακριβά ρούχα εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό η Κάρλα Μπρούνι στο πλευρό του Νικολά Σαρκοζί σε μία προφανή επικοινωνιακή προσπάθεια να ενισχύσει το «λαϊκό» προφίλ του Με δύο συνεντεύξεις σε λαϊκά μέσα ενημέρωσης, η Μπρούνι δήλωσε ότι λατρεύει τις σαπουνόπερες, τα ριάλιτι και τα αθλητικά. Επιπλέον, πόζαρε σχεδόν άβαφη στον καναπέ της και ντυμένη πολύ απλά..

Με απλά χτενίσματα και χωρίς πολύ ακριβά ρούχα εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό η Κάρλα Μπρούνι στο πλευρό του Νικολά Σαρκοζί σε μία προφανή επικοινωνιακή προσπάθεια να ενισχύσει το «λαϊκό» προφίλ του
Με μια προσεκτική μεν -αμφίβολης δε αποτελεσματικότητας- ενορχήστρωση, η Κάρλα Μπρούνι επιστρέφει στο προσκήνιο ως μια?καλή σύζυγος, μητέρα και νοικοκυρά.
Προφανώς όλο αυτό το νέο προφίλ -το οποίο η Κάρλα υποστηρίζει επιλέγοντας για τις δημόσιες εμφανίσεις της κλασικά ρούχα, ελάχιστο μέικ απ και απλά χτενίσματα- συνάδει με αυτό του «υποψηφίου του λαού της Γαλλίας», όπως αυτοπροσδιορίστηκε ο Σαρκοζί την Κυριακή κατά την πρώτη του μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στη Μασσαλία.
Σε αυτά τα πλαίσια, η Μπρούνι επέλεξε δύο λαϊκά μέσα ενημέρωσης, το περιοδικό «TV Magazine» και το «20 Minutes» για να δώσει συνεντεύξεις στις οποίες μίλησε για τα τηλεοπτικά της γούστα.
Αν και τον πρώτο καιρό που εγκαταστάθηκε στα Ηλύσια Πεδία επιχείρησε να αμβλύνει την κάπως νεοπλουτίστικη εικόνα του Σαρκοζί και να διευρύνει τους μάλλον περιορισμένους καλλιτεχνικούς του ορίζοντες, διοργανώνοντας βραδιές προβολής ταινιών «βαριάς κουλτούρας», δήλωσε τώρα ότι λατρεύει τις σαπουνόπερες, τα ριάλιτι και τα αθλητικά.
Συγκεκριμένα, είπε πως δεν χάνει επεισόδιο από δημοφιλή σαπουνόπερα, η οποία προβάλλεται από το 2004 και εκτυλίσσεται σε μία φανταστική γειτονιά της Μασσαλίας και το ριάλιτι στο οποίο άνθρωποι της πόλης ψάχνουν ταίρι στην επαρχία (παραλλαγή του «δικού» μας, «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»).
Παρακολουθεί επίσης ποδόσφαιρο κι έμαθε να αγαπάει τον ποδηλατικό «Γύρο της Γαλλίας» κι όλα αυτά ενώ πόζαρε σχεδόν άβαφη στο καναπέ της, ντυμένη πολύ απλά. Μεγάλη αντίθεση με το εξώφυλλο στο Vanity Fair το 2008, όπου είχε φωτογραφηθεί στο μπαλκόνι του προεδρικού μεγάρου φορώντας μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα.
Φροντίζει, εξάλλου, να καλλιεργεί και την εικόνα της καλής συζύγου, που φροντίζει την εμφάνιση του συζύγου της, λίγο πριν από την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του σ' ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, κι ενώ το ζευγάρι δεν είχε πάρει -υποτίθεται- είδηση τις κάμερες.
Αντιδράσεις
Πυρά δέχτηκε ο Σαρκοζί, μετά την ομιλία του στη Μασσαλία, από τους αντιπάλους του: Ο Φρανσουά Ολάντ χαρακτήρισε «δείγμα της πολιτικής του αδυναμίας» τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του ο Σαρκοζί. Τέλος, σύμφωνα με χθεσινή δημοσκόπηση ο Σαρκοζί κλείνει τη ψαλίδα στον πρώτο γύρο, συγκεντρώνοντας 27% έναντι 29% του Ολάντ, ο οποίος όμως παραμένει φαβορί για τον δεύτερο με 56% έναντι 44% του Σαρκοζί.
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...