Πρόωρο φινάλε για Χατζηγιάννη Υστερα από μόλις δύο εμφανίσεις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον «Ζυγό»


Υστερα από μόλις δύο εμφανίσεις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον «Ζυγό», όπου έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη..

Υστερα από μόλις δύο εμφανίσεις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον «Ζυγό», όπου έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Σύμφωνα με την πλευρά του τραγουδιστή, η απόφαση αυτή οφείλεται στην ασυνέπεια του επιχειρηματία του μουσικού χώρου, ο οποίος αρνήθηκε να εκπληρώσει όλα όσα είχαν αρχικά συμφωνηθεί. Με δεδομένο, λοιπόν, το γεγονός ότι η ασυνέπεια εκδηλώθηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες, κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί τέλος σε μια συνεργασία η οποία ήταν φανερό ότι θα δημιουργούσε κι άλλα προβλήματα. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, πάντως, είναι πιθανόν να δούμε αυτό το σχήμα σε κάποιον άλλο χώρο της Αθήνας.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...