Δύο διάσημοι κινηματογραφιστές που εργάζονται σε ένα ντοκιμαντέρ και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον και το National Geographic έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου στην Αυστραλία

Δύο διάσημοι κινηματογραφιστές που εργάζονται για ένα ντοκιμαντέρ με βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον και το National Geographic..
έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου στην Αυστραλία, σύμφωνα με την ομάδα των μέσων ενημέρωσης.
Andrew Wight, 52, και ο Mike deGruy, 60, και οι δύο συνάδελφοί του μακροπρόθεσμος Κάμερον, σκοτώθηκαν όταν ελικόπτερο τους συνετρίβη σε ένα αγροτικό νότο αεροδιάδρομο του Σίδνεϊ, το National Geographic, δήλωσε μια δήλωση στην ιστοσελίδα της.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ το ζευγάρι ήταν στην Αυστραλία που εργάζονται για ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για την Παπούα Νέα Γουινέα.
Wight πρόσφατα συμπαραγωγός της ταινίας "Sanctum 3D" με το "Avatar" και "Τιτανικός" σκηνοθέτης Κάμερον, μετά που τον συνοδεύει σε έξι βαθύ ωκεανό αποστολές ντοκιμαντέρ.
DeGruy, ένα βραβείο Emmy κερδίζει δύτη και υποβρύχιο πιλοτικά με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του κινηματογράφου ωκεανό, ήταν διευθυντής του υποθαλάσσιου φωτογραφίας για «Τελευταία Μυστήρια του Τιτανικού" του Κάμερον.
Ο Κάμερον είπε ότι το ζευγάρι είχε πεθάνει "κάνει ακριβώς αυτό που αγαπούσε περισσότερο, βγείτε έξω στη θάλασσα σε μια νέα και δύσκολη αποστολή προσωπικά."
"Ήταν παθιασμένος παραμυθάδες που έζησαν με τον κωδικό του εξερευνητή του χιούμορ, συμπάθεια, θάρρος και αισιοδοξία", δήλωσε ο Κάμερον στο National Geographic δήλωση.
"Ο θάνατός τους είναι μια τεράστια απώλεια για τον κόσμο της υποβρύχιας εξερεύνησης, της διατήρησης και κινηματογράφου."
Αν και σε θέση να επιβεβαιώσει την ταυτότητά τους, η αστυνομία δήλωσε ότι δύο άνδρες - ο πιλότος από τη Μελβούρνη και ανδρών επιβατών από την Αμερική - πέθανε επί τόπου από πτώση ελικοπτέρου στο Τζάσπερ του πινέλου, νότια της Νόουρα, το απόγευμα του Σαββάτου.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασε στη σκηνή για να βρει το ελικόπτερο "καλά αναμμένο», ανακοίνωσε η αστυνομία.
"Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο ελικόπτερο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση", ανακοίνωσε η αστυνομία.
National Geographic, δήλωσε ο Γουάιτ ήταν ιδιοκτήτης και ο πιλότος του ελικοπτέρου.
Ένας φίλος είπε για Μελβούρνη Η εφημερίδα The Age ότι ήταν Wight "του James Cameron το δεξί χέρι του για πολλά χρόνια και τον ήξεραν στενά."


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...