Ο Ασάνζ επιστρέφει με... εκπομπή Την παρουσίαση εκπομπής στο RT θα αναλάβει ο Τζουλιάν Ασάνζ. Διαβάστε που θα γίνονται τα γυρίσματα (Vid)


Julian Assange launch television show από manzonco
 Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτή του WikiLeaks πρόκειται να αποκτήσει τη δική του τηλεοπτική εκπομπή, στο RT. Από τον ερχόμενο Μάρτιο..
ο Ασάνζ θα γράφει τα κείμενα και θα παρουσιάζει τη δική του εκπομπή Βάση θα δοθεί στους πρωταγωνιστές από τους οποίους θα πάρει συνέντευξη ο Ασάνζ και πρόκειται να είναι "εικονοκλάστες, οραματιστές και άνθρωποι της εξουσίας". Ο 40χρονος Αυστραλός θα συνομιλήσει μαζί τους για όσα συμβαίνουν σήμερα και για το "αύριο, στην εξέλιξη τού οποίου εκείνοι θα συμβάλλουν". Οι κακές γλώσσες αναρωτιούνται αν και κατά πόσο η εκπομπή του θα είναι αποκαλυπτική κι αν θα προκαλέσει τον ίδιο σάλο με τα κρυφά έγγραφα που, εκείνος και η ομάδα του έφεραν στο φως, διασύροντας τις ΗΠΑ, διεθνώς. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην τοποθεσία όπου βρίσκεται υπό κατ’ οίκον περιορισμό και στο διάστημα λίγο πριν αρχίσει η δίκη του στο Ανώτατο Δικαστήριο της Μ. Βρετανίας. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...