ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ SUPER ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ 2

H 30χρονη σήμερα Λιλάνα Αγγέλοβα είναι μοντέλο από τη Βουλγαρία, που φωτογραφίζεται για το περιοδικό Plyaboy διαφόρων χωρών.

Την καριέρα της ξεκίνησε από το τοπικό Big Brother και την ενίσχυσε με τις επιτυχημένες φωτογραφίσεις της στα εξώφυλλα του Playboy..

Η ανερχόμενη Κέιτ Απτον

H Κέιτ Απτον είναι ανερχόμενο μοντέλο και την επέλεξε το αντρικό περιοδικό «Sports Illustrated» για εξώφυλλο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μάλιστα δημοσίευσε όλες τις καυτές φωτογραφίες για το 2012. Στις σελίδες του εκτός από την Κέιτ έχουν ποζάρει και άλλα τοπ μόντελς όπς η Ιρίνα Σάικ και η Μπαρ Ραφαέλι.
Η Κέιτ μόλις 20 χρονών ξεκίνησε το μόντελινγκ πριν τρία χρόνια και είναι ένα από τα μοντέλα της εταιρείας εσωρούχων Victoria Secret.

Την κλώτσησε ο γιος του Χιου Χεφνερ

 

Πρόκειται για την Κλαίρ Σινκλαιρ Playmate του 2011 και σύντροφο του Μάρστον Χέφνερ του γιου του Χιου Χέφνερ, η οποία κατέθεσε αίτηση για περιοριστικά μέτρα κατά του Μάρστον, προκειμένου να προλάβει να πάρει τα πράγματά της από το διαμέρισμα όπου συζούσαν. Τρεις μέρες της έδωσε διορία το δικαστήριο, πριν επιτρέψει στον 21χρονο γιο του μεγιστάνα κι εκδότη του Playboy να επιστρέψει στο διαμέρισμά τους, ο οποίος όπως φημολογείται, βιαιοπραγούσε πάνω στην 20χρονη Playmate.
Ενώ μετέφερε τα πράγματά της, οι παπαράτσι φωτογράφισαν την Κλαιρ να έχει μώλωπες στα μπράτσα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρστον κλώτσησε τη σύντροφό του και της έδωσε μπουνιά στο στομάχι στη διάρκεια ενός καυγά τους.
Η αστυνομία κατέφθασε και ο Μάρστον Χέφνερ είπε στους αστυνομικούς, το ζευγάρι είχε διαφωνήσει και μαλώσει, αλλά δεν τη χτύπησε. Τελικά συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αλλά αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης ύψους 20.000 δολαρίων.
Η Κλαιρ Σινκλαιρ ήταν το επίσημο Playboy pin-up girl και η Playmate της Χρονιάς 2011. Ο Hugh Hefner είχε πει στο Fox News ότι το στιλ της Σινκλαιρ του θύμιζε την Bettie Page, - μοντέλο pinup στα `50s που επίσης ήταν και το επίσημο εξώφυλλο του Ιανουαρίου του 1955. Ο γιος του και το νεαρό μοντέλο είχαν σχέση από τον Αύγουστο του 2010.

Μισέλ, τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα

 

Η βρεταννίδα Μισέλ Μαρς ξεκίνησε το μόντελλινγκ στα 18 από τη σελίδα 3 της Sun και σύντομα έγινε γνωστή ως η νέα Σαμάνθα Φοξ. Φωτογραφήθηκε για αντρικά περιοδικά όπως τα Loded, Perfect 10, Nuts, Maxim, Zoe και Playboy και σύντομα ξεκίνησε και καριέρα τραγουδίστριας.
Το Νοέμβριο του 2006 τραγούδησε το τραγούδι «I Don't Do» το οποίο πήγε πολύ καλά στα βρεταννικά τσαρτς. Ακολούθησαν εμφανίσεις και σε ριάλιτυ της βρεταννκής τηλεόρασης ενώ έπαιξε και μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές. Εδώ και δύο χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της.
Yiamataki
πηγη












Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...