ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ SUPER ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ

Η Ιντια Ρέινολντς από την Αγγλία είναι μοντέλο και φωτογραφίζεται για τα αντρικά περιοδικά τύπου Nuts,Loaded, Front κ.λ.π.
Οπως αναφέρει σε συνέντευξή της είναι  η χαρά του γείτονα καθώς, της αρέσει να..
κυκλοφορεί γυμνή στο σπίτι… τόσο που καμιά φορά ξεχνιέται όταν βγαίνει στο παράθυρο! «Οι γείτονες πρέπει να με λατρεύουν» λέει χαριτωμένα η νεαρή αγγλίδα.

Κάρμεν Ηλέκτρα

 Με γιουχαϊσματα υποδέχτηκε το κοινό τη δεύτερη εμφάνιση της αμερικανίδας σταρ Κάρμεν Ηλέκτρα στο βρεταννικό ριάλιτι «Βρετανία έχεις ταλέντο».Η Κάρμεν συμπλήρωσε την κριτική επιτροπή μετά την αποχώρηση της Αμάντα Χόλντεν η οποία έφυγε για να γεννήσει.Στο κοινό δεν άρεσε αυτή η αλλαγή και φώναζε αποδοκιμάζοντας την Κάρμεν κάθε φορά που άνοιγε το στόμα της με αποτέλεσμα στο σόου να γίνει πανδαιμόνιο!

 

Νικόλ, αμερικανίδα από τη Ρωσία και τις Φιλιππίνες

 Η Νικόλ Σβέρτσινγκερ γεννήθηκε στη Χονολουλού στη Χαβάι και η καταγωγή της είναι από τη Ρωσία και τις Φιλιππίνες.

Ασχολήθηκε με τη μουσική τραγουδώντας, γράφοντας τραγούδια, χορεύοντας ενώ έγινε και μοντέλο και ηθοποιός.
Εγινε γνωστή ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος «The Pussycat Dolls» και το 2010 ξεκίνησε σόλο καριέρα με το άλμπουμ Killer Love. Επιτυχίες είχε όμως και στο χορό και ήρθε πρώτη στη δέκατη σαιζόν του «Dancing with the Stars» το 2010. Το 2011 ήταν στους κριτές του αμερικάνικου The X Factor.

Λιν, το τοπ Hooters Girl όλων των εποχών

Η Λιν ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 19 ετών από τα περiφημα αμερικάνικα εστιατόρια Ηooters.
Τα Hooters είναι αλυσίδα 460 εστιατορίων σε 44 Πολιτείες που είναι γνωστή για τα πολύ ωραία και σέξυ κορίτσια που δουλεύουν εκεί μαγειρεύοντας και σερβίροντας.
To 2008, στα 25α γενέθλια της αλυσίδας, η Λιν επελέγη ως το ωραιότερο Hooter girl όλων των εποχών.
Το Μάρτιο του 2007 φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού FHM και ακολούθησαν και φωτογραφίσεις για το Playboy. Το 2008 έγινε η τρίτη παρουσιάστρια της εκπομπής του NBC Poker After Dark και μετά ασχολήθηκε και με την τηλεόραση.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...