«VEGAS» vs «MEΛISSES» Μουσικές αναμέτρησεις στο Red Bull Soundclash με μοναδικό κριτή το κοινό

Στις 22 Φεβρουαρίου οι VEGAS και οι MEΛISSES τολμούν να παλέψουν μεταξύ τους με μοναδικό κριτή το κοινό..


Και τα δύο συγκροτήματα έχουν αρχίσει πρόβες και όλοι είναι αποφασισμένοι για τη νίκη. «Το Red Bull Soundclash είναι ένα event που γίνεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία! Πιστεύουμε πως είναι μοναδικό στο είδος του και μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός της συμμετοχής μας. Ευχόμαστε καλή τύχη στους αντιπάλους μας, αν και δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουν!», δηλώνουν οι VEGAS ενώ οι MEΛISSES συμπληρώνουν «τους Vegas τους γουστάρουμε και τους ακούμε από μικροί! Eίμαστε φίλοι με τα παιδιά 365 μέρες το χρόνο, εκτός από μία μέρα, την 22η Φεβρουαρίου 2012 , ετοιμαστείτε...».
Μόλις 2500 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα δύο συγκροτήματα στις 22 Φεβρουαρίου στο Κτήριο 56 (Πειραιώς 254).  Το event ξεκινά στις 21:00 και παρουσιαστής θα είναι ο γνωστός σε όλους hip hop τραγουδιστής και front man των Goin' Through, Νίκος “NiVo” Βουρλιώτης με τον DJ Rico να δίνει το ρυθμό!
Το Red Bull Soundclash, θα ξεκινήσει με το The Cover”, όπου και τα δύο groups θα παίξουν ένα δημοφιλές σε όλους τραγούδι. Ένας βαθμός για τη μπάντα που το κοινό θα αποφασίσει ότι τα πήγε καλύτερα! Ο δεύτερος γύρος είναι το The Takeover”. Εδώ το κάθε συγκρότημα ξεκινάει με ένα δικό του τραγούδι και ξαφνικά δίνει τη σκυτάλη στο άλλο group για να συνεχίσει! 2 βαθμοί θα ανήκουν στον καλύτερο με το τέλος του γύρου. 3 βαθμούς αξίζει ο τρίτος γύρος που ακούει στο όνομα The Clash”. Εδώ ο DJ Rico θα δώσει 3 διαφορετικά στυλ μουσικής και οι καλλιτέχνες θα κληθούν να πουν ένα αγαπημένο τους hit σε αυτές τις 3 εκδοχές! Στον τελικό γύρο, The Wildcard θα βγουν οι άσσοι από τα μανίκια! Οι μπάντες διεκδικούν ένα βαθμό ακόμα, ανεβάζοντας στο stage από ένα καλλιτέχνη έκπληξη και παρουσιάζοντας μια μοναδική συνεργασία!
«Θα σας φάμε λάχανο»
VEGAS
«kiss my VEG…AS(S)»
MEΛISSES
«Θα κλαίτε σαν μικρά κοριτσάκια».
VEGAS
«…το κεντρί από τις  MEΛISSES θα το γευθείτε!»
MEΛISSES
Λίγα λόγια για το Red Bull Soundclash:
Το Red Bull Soundclash είναι μία μοναδική, μουσική σύγκρουση στυλ, ήχου και δημιουργικότητας, όπου δύο συγκροτήματα καλούνται να δώσουν μια φιλική μάχη και να συνεργαστούν για την δημιουργία ενός μοναδικού live show. Οι δυο μπάντες, ανεβαίνουν σε δύο stages ο ένας απέναντι από τον άλλο και το κοινό που αποφασίζει και τον νικητή στέκεται στο κέντρο. Μέσα σε τέσσερις γύρους τα συγκροτήματα εκτελούν τα hits τους, κάνουν διασκευές και κάποιους αυτοσχεδιασμούς με στόχο να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Το κοινό συμμετέχει σε όλα τα στάδια της αναμέτρησης καθώς οι βαθμοί δίνονται στη μπάντα που σημειώνει πιο πολλά decibel από τις φωνές των Fans.
Περιοδεύοντας παγκοσμίως από το 2007, το Red Bull Soundclash έχει διασκεδάσει τους λάτρεις της μουσικής με πρωτότυπους συνδυασμούς όπως οι Cee Lo Green Vs The Ting Tings, Snoop Dogg and the Snoopadelics Vs Ghostl and Observatory, The Roots Vs Miniature Tigers, Erykah Badu and the Cannabinoids Vs Shiny Toy Guns, Wale Vs Tokyo Police Club και πολλά ακόμα.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...