Η αλάνθαστη διαίσθηση… Whitney Houston: «Θα δω τον Ιησού!»

Λένε πως όταν πλησιάζει η ώρα κάποιου να φύγει από τη ζωή το διαισθάνεται και πολλές φορές μάλιστα το λέει και στους ανθρώπους που έχει γύρω του..
Κάτι ανάλογο συνέβη και με την Whitney Houston η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» μια μέρα πριν πεθάνει είπε σε στενό της φίλο ότι «πλησιάζει η ώρα» και πως ήθελε να δει τον Ιησού Χρηστό.

«Νομίζω πως πλησιάζει η ώρα μου. Θα δω τον Ιησού. Θέλω πάρα πολύ να τον ανταμώσω», φέρεται να είπε η τραγουδίστρια.


«Η αλήθεια είναι πως έλεγε περίεργα και ακαταλαβίστικα πράγματα ενώ κρατούσε στα χέρια της τη Βίβλο», είπε ο φίλος της Whithey και συνέχισε: «Το άδικο είναι ότι στην τελευταία της συνέντευξη είχε πει πως επιτέλους είχε νικήσει τους δαίμονές της, άρχισε να τα βρίσκει με τον εαυτό της και είχε ρίξει όλο της το βάρος στην αγαπημένη της κόρη Bobbi Christina.


«Είμαι πολύ αυστηρή μητέρα και προσπαθώ να είμαι διαρκώς δίπλα της για να μην κάνει τα ίδια λάθη με μένα. Είναι ήδη 18 ετών και θα γίνει γυναίκα σε χρόνο ρεκόρ. Ασχολείται με την υποκριτική και το τραγούδι και θα την στηρίξω. Θέλω πάντα να την κρατάω απασχολημένη με κάτι για να μην ξεφεύγει», είχε πει στην τελευταία της συνέντευξη η Houston.


Δείτε το βίντεο με το τραγούδι «A Mother's Love» το οποίο η Whitney ερμήνευσε για την αγαπημένη της κόρη

 
ΠΗΓΗ.VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...