Εννοιολογική απόδοση των Επιχειρήσεων διαστημικού λεωφορείου, καθώς θα εμφανιστεί στο θάλαμο διακυβέρνησης του Μουσείου ο ατρόμητος Θάλασσας, Αέρα και Διαστήματος, το καλοκαίρι του 2012

Χώρο των επιχειρήσεων μεταφοράς με λεωφορείο της NASA..
η οποία ποτέ δεν πέταξε στο διάστημα, αλλά έκανε να ανοίξει το δρόμο για την ιστορική 30 χρόνια το πρόγραμμα μεταφοράς των Ηνωμένων Πολιτειών, θα φτάσει στη Νέα Υόρκη στις 23 Απριλίου, τοπικοί αξιωματούχοι μουσείο χώρο ανακοίνωσε την Πέμπτη (1 Μαρτίου).
Το πρωτότυπο άφιξη τροχιακή στο Big Apple θα ξεκινήσει το ταξίδι του σε μια νέα επίδειξη στο Intrepid Θαλάσσης, Αέρος και Διαστήματος Μουσείο, μετατρέπεται Β 'Παγκοσμίου Πολέμου αεροπλανοφόρο-γυρίζω-μουσείο συγκρότημα.
Επιχείρηση, η οποία από το 2003 έχει εκτεθεί στο Σμιθσόνιαν, του αέρα και ο Steven διαστημικό μουσείο της Φ. Udvar-θολό Κέντρο στη Βιρτζίνια, θα πετάξει πάνω αεροπλανοφόρο λεωφορείο της NASA, ένα Boeing 747, από το αεροδρόμιο Dulles στο John F. Kennedy International Airport στο Μανχάταν.
Καιρού επιτρέποντος, η πτήση θα έρθει πλοίο λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την πιο εορταστικούς λεωφορείο της NASA, το Discovery , φτάνει στο Udvar-θολό Κέντρο να λάβει χώρα εντός των επιχειρήσεων συλλογή του Smithsonian του.
Cushman&Wakefield Romania www.industrial-romania.ro
Industrial properties and logistic spaces listings in Romania
Ads by Google
"Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για προσγείωση επιχείρησης στο αεροδρόμιο JFK, και την αποθήκευση, η ετοιμασία ατρόμητος για την άφιξή της," η Susan Marenoff-Zausner, μουσείο πρόεδρος, δήλωσε. "Η εισαγωγή των επιχειρήσεων στη Νέα Υόρκη είναι ένα ορόσημο ευκαιρία."
"[Touchdown του] σηματοδοτεί την έναρξη της επόμενης αποστολής επιχείρησης, η οποία είναι να εμπνεύσει μια νέα γενιά των επιστημόνων, των μηχανικών και των ερευνητών και να χρησιμεύσει ως μια υπενθύμιση ότι όλα είναι δυνατά,« Marenoff-Zausner είπε.

Το Διαστημικό Λεωφορείο Επιχείρηση πρωτότυπο πετάει ελεύθερη από 747 αεροπλανοφόρο Shuttle της NASA (SCA) κατά τη διάρκεια ενός εκ των πέντε δωρεάν πτήσεις που πραγματοποιούνται κατά τη Διευκόλυνση για την Έρευνα Πτήσεων Dryden, Edwards, στην Καλιφόρνια το 1977, ως μέρος της προσέγγισης του προγράμματος Shuttle και δοκιμές προσγείωσης (ALT).

Αέρα, θάλασσα και το διάστημα

Επιχείρηση τελική πτήση στη Νέα Υόρκη θα είναι η πρώτη φορά που ήταν στον αέρα, δεδομένου ότι είχε πετάξει στο Smithsonian το 1985. Για τα δύο τελευταία χρόνια, η NASA τεχνικοί μεταφοράς έχουν επιθεωρηθεί και να προετοιμαστεί το όχημα σε τροχιά για να βεβαιωθείτε ότι ήταν έτοιμη για το ταξίδι από την Ουάσινγκτον, στη Νέα Υόρκη.
Η πτήση θα σηματοδοτήσει μια επανασύνδεση με τη NASA 905, το τροποποιημένο Boeing 747 αεροπλανοφόρο, το οποίο πέταξε πρώτη επιχείρηση για μια σειρά από ατμοσφαιρικές δοκιμές προσέγγισης και προσγείωσης στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Οι δοκιμές απέδειξαν οι επαναχρησιμοποιήσιμες φτερωτό διαστημικά λεωφορεία θα μπορούσαν να επιστρέψουν στη Γη ως ένα ανεμοπλάνο.
Επιχείρηση θα μείνει περίπου δύο μήνες στο αεροδρόμιο πριν φορτωθούν σε φορτηγίδα και αποστέλλονται στην ατρόμητος. Στο δρόμο του κάτω από τον ποταμό Hudson, θα περάσει από τη Νέα Υόρκη αξιοθέατα, όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας και την τοποθεσία του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.
"Όταν η επιχείρηση αγγίζει κάτω στο αεροδρόμιο JFK, θα σημαίνει το πρώτο βήμα της τελικής ταξίδι της να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την πρωτοποριακή εργασία του διαστημικού προγράμματος της NASA," δήλωσε ο Αμερικανός γερουσιαστής Τσακ Σούμερ (D-NY ). "Από τη στιγμή που προσγειώνεται τον επόμενο μήνα, η επιχείρηση θα γίνει αμέσως ένα γραφικό και πρέπει να δούμε προορισμού στην Νέα Υόρκη."
 Ένα μοντέλο του διαστημικού λεωφορείου Επιχείρηση θεωρείται στο προσκήνιο ως αναπληρωτής διευθυντής της NASA Lori Garver μιλάει κατά τη διάρκεια τελετή μεταφοράς της NASA και του τίτλου κυριότητας του Enterprise διαστημικό λεωφορείο στη θάλασσα ατρόμητος, η Air & Space Museum στις Κυριακή, 11 του Δεκέμβρη, 2011 το μουσείο στη Νέα Υόρκη. Η μεταφορά είναι το πρώτο βήμα προς τη λήψη των επιχειρήσεων ατρόμητος την άνοιξη του 2012. 
 Μόλις στο Intrepid, Enterprise θα αρθεί πάνω από το φορτηγίδα με γερανό και να τοποθετείται πάνω στο θάλαμο διακυβέρνησης του αεροπλανοφόρου, όπου αυτό θα είναι για έκθεμα στο κοινό που αρχίζει αυτό το καλοκαίρι.
Για την προστασία του οχήματος σε τροχιά από τα στοιχεία, ο ατρόμητος θα αναγείρει ένα προσωρινό, το κλίμα-ελεγχόμενο χάλυβα και τέντα ύφασμα που θα καλύπτουν τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με το μουσείο, το περίπτερο θα χαρακτηρίσει "καινοτόμα στοιχεία σε μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες."
Η οθόνη στο θάλαμο διακυβέρνησης, θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν τις επιχειρήσεις μέχρις ότου ένα μόνιμο εκθεσιακό χώρο μπορεί να χτιστεί. Ο ατρόμητος προχωρεί για τα σχέδιά της για μια νέα εγκατάσταση που θα βρίσκεται απέναντι από το αεροπλανοφόρο για να επιδείξει το λεωφορείο και να βελτιώσει το χώρο που αφορούν τα εκθέματα του μουσείου και εκπαιδευτικά οθόνες.
Η προτεινόμενη 85 εκατομμύρια δολάρια εγκατάσταση έχει προγραμματιστεί να διαμένουν σε αυτό που είναι σήμερα ένα άδειο οικόπεδο ανήκει στο κράτος.
NASA απονέμεται χώρο των επιχειρήσεων μεταφοράς προς το Intrepid τον Απρίλιο του 2011, όταν επέλεξε επίσης τους χώρους προβολής για τρεις χώρο πετάξει διαστημόπλοια σε τροχιά του. Εκτός από το δόσιμο Discovery στο Smithsonian, ο οργανισμός έχει ανατεθεί Endeavour στην Καλιφόρνια Science Center στο Λος Άντζελες και διατηρούνται Ατλαντίς για τη δική συγκρότημα επισκέπτη του στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα.
NASA υπέγραψε πάνω από την ιδιοκτησία των επιχειρήσεων στη θάλασσα ατρόμητος, η Air & Space Museum τον περασμένο Νοέμβριο. Το μουσείο διοργάνωσε τελετή για τον εορτασμό της μεταφοράς τίτλου, τον επόμενο μήνα με την κρατική διαστημική υπηρεσία και σήμερα αξιωματούχοι.
"Η άφιξη των Επιχειρήσεων είναι ένα μνημειακό ευκαιρία για όλους μας," είπε ο συν-πρόεδροι ατρόμητος, Charles de Gunzburg και Richard Santulli, σε μια δήλωση. «Όχι μόνο μπορούμε να θαυμάσει το μεγαλείο της από πρώτο χέρι, αλλά θα εμπλουτίσει την πόλη της Νέας Υόρκης, τους κατοίκους της, και εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο."
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...