Batteship: Άργησε, αλλά κάνει σύντομα το κινηματογραφικό ντεμπούτο της η Rihanna

Πολύ σκληρή και επικίνδυνη είναι η Rihanna στην πρώτη της ταινία στο cinema, "Βattleship". Σύντομα κοντά σας ως αξιωματικός Raikes του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού..
Βρώμικη, γεμάτη τατουάζ και με βαρύ οπλισμό κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη η Rihanna. Πάντα όμορφη, ακόμα και ως αξιωματικός του αμερικανικού ναυτικού είναι έτοιμη να πολεμήσει εναντίον εξωγήινων εχθρών.


 

BATTLESHIP trailer HD από myfilm-gr Ο σκηνοθέτης της ταινίας "Battleship", Peter Berg, είπε πολύ καλά λόγια για την Rihanna σε πρόσφατη συνέντευξή του. "Προφανώς και είναι σέξι, αλλά έχει ακόμα μια ένταση. Ήταν πολύ καλή. Έχει έναν δυνατό ρόλο και μου προκαλεί έκπληξη που κανείς άλλος δεν είχε σκεφτεί να της ζητήσει να παίξει. Πάντα πίστευα στους μουσικούς στις ταινίες. Η πρόσφατα αδικοχαμένη Whitney Houston ήταν εξαιρετική στο "Bodygard". Ο Liam Neesson πρωταγωνιστεί πολύ σκληρός στην ταινία. Στο Battleship εμφανίζεται και ο Alexander Skarsgard. Αυτό είναι το τέρας που καλείται να αντιμετωπίσει η Rihanna. Από τους πρωταγωνιστές του έργου και ο Τaylor Kitsch. H Brooklyn Decker πριν και μετά το χάος που δημιουργούν οι εξωγήινοι εχθροί στην ταινία. Μία γεύση πάντως από την δυνατή με όπλα Rihanna είχαμε πάρει με το βίντεο κλιπ του "Hard".
Rihanna - Hard από Universal_Music_Greece Η ταινία αναμένεται να βγει στην Βρετανία τον Απρίλιο κσι στην Αμερική τον Μάιο. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...