Ο Πούτιν έχει άνετο προβάδισμα εκλογές της Κυριακής

Ο Ρώσος Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται ότι σίγουρα θα κερδίσει την επανεκλογή στην ψηφοφορία της Κυριακής, με τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις τον θέτει σε 60%. Ο επιλαχών, Κομμουνιστικό Κόμμα ηγέτης Γκενάντι Zyuganov, μονοπάτια με μόνο περίπου 15%..

AFP - Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε μια επίδειξη της εμπιστοσύνης ενόψει της ψηφοφορίας της Κυριακής που έχει οριστεί να τον δω να κερδίσει πίσω τη ρωσική προεδρία, υποβαθμίζει την αντιπολίτευση η οποία στερείται οράματος και το βούρτσισμα από διαμαρτυρίες.
Ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν θέλει να παραμείνει στην εξουσία μετά το 2018 - όταν η προεδρική εντολή που αναμένεται να κερδίσει θα λήξει - αλλά δεν είδε τίποτα λάθος κατ 'αρχήν με τέτοια μακρόχρονη πολιτική κυριαρχία.
Σε συνάντηση με τους συντάκτες της κορυφαίες εφημερίδες γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο με λευκό κρασί και σνακ το βράδυ της Πέμπτης, ο Πούτιν δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες τον έκανε ευτυχισμένο και ότι οι ηγέτες της αντιπολίτευσης που προσφέρει τίποτα ουσιαστικό.
"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την κατάσταση, γιατί αυτό σημαίνει ότι οι αρχές ... πρέπει να αντιδράσουν ενεργά σε όσα συμβαίνουν στη χώρα, με τα συναισθήματα των ανθρώπων, και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες», είπε.
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν πραγματοποιήσει πολλές διαδηλώσεις στη Μόσχα κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών έναντι του αθέμιτου εκλογές και το μονοπώλιο του Πούτιν στην εξουσία, και πολλοί σχεδιάζουν να αποδείξει την ερχόμενη Δευτέρα, μια ημέρα μετά τις προεδρικές εκλογές.
«Νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ καλή εμπειρία για τη Ρωσία", δήλωσε ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι οι διαμαρτυρίες ως επί το πλείστον κατά πλειοψηφία το κόμμα του Ενωμένη Ρωσία, και όχι ο ίδιος προσωπικά.
«Είπατε ότι ο αστικός πληθυσμός είναι κατά. Δεν είναι ενάντια,« Ο Πούτιν είπε ένας από τους συντάκτες, ο οποίος είπε δημοσκοπήσεις αναφέρεται η μέση αστική τάξη απορρίπτει Πούτιν.
"Υπάρχουν λιγότερες από τους υποστηρικτές μου (εκεί), αυτό είναι αλήθεια. Αλλά όλα σε όλα, οι υποστηρικτές μου είναι στην πλειοψηφία τους, ακόμη και σε μεγάλες πόλεις."
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις προβλέπουν νίκη στον πρώτο γύρο για τον Πούτιν στις εκλογές με την υποστήριξη των περίπου 60 τοις εκατό, και η πρώτη επιλαχούσα Κομμουνιστικό Κόμμα ηγέτης Γκενάντι Zyuganov πίσω με μόνο περίπου 15 τοις εκατό των ψήφων.
Ο Πούτιν δεν έχει συμμετάσχει σε πολιτικές συζητήσεις με τέσσερις άλλους προεδρικούς υποψηφίους, αντί να στέλνει εκπροσώπους του εκστρατεία δείχνει να μιλήσει, ενώ κράτησε μια εικόνα από μια κουραστική πρωθυπουργός ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα.
Και μιλώντας για τη δική του σειρά άρθρων στην εγχώρια και την εξωτερική πολιτική, δήλωσε ο Πούτιν τους αντιπάλους του λείπει το όραμα και να προσφέρουν τίποτα, αλλά κενά συνθήματα.
«Οι άνθρωποι στην αντιπολίτευση ... δεν προσφέρει κανένα ενδιαφέρον, ζυγίζονται, και σκέφτηκα-τα βήματα για την ανάπτυξη της χώρας», είπε, προσθέτοντας ότι «συζητήσεις δεν είναι σημαντικά" στη θέση του, μάλλον «τα αποτελέσματα της προηγούμενης δουλειάς".
Ερωτηθείς αν είναι φυσιολογικό να βρίσκεται στην εξουσία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Πούτιν δήλωσε: "Είναι φυσιολογικό, αν όλα λειτουργούν έξω, αν people like it."
Πούτιν, ο οποίος γυρίζει 60 αυτό το έτος, μπορεί σύμφωνα με το νόμο να χρησιμεύσει ως πρόεδρος για δύο συνεχόμενες θητείες, που θα παρατείνουν τον κανόνα του μέχρι το 2024, όταν θα γυρίσει 72.
Η προεδρική θητεία είναι τώρα έξι ετών, λόγω των συνταγματικών αλλαγών που επεκτάθηκε από τον όρο των τεσσάρων ετών που εξυπηρετούνται από τον απερχόμενο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
"Δεν ξέρω αν θέλω να μείνω για πάνω από 20 χρόνια. Δεν έχω αποφασίσει αυτό για τον εαυτό μου ακόμα,» δήλωσε ο Πούτιν, ο οποίος έχει πλέον στην εξουσία για πάνω από 12 χρόνια ως πρόεδρος και πρωθυπουργός.
Σε μια τεταμένη ευθεία για τις εκλογές, η αντιπολίτευση κατηγόρησε τις αρχές της εξέδρας που επιδιώκουν να τις δημοσκοπήσεις, ενώ ο Πούτιν έχει με τη σειρά του κατηγόρησε τους αντιπάλους του, σχεδιάζει να γεμίσει ψηφοδέλτια και στη συνέχεια να ισχυρίζονται ότι είναι παράνομη.
Ρωσικές εισαγγελικές αρχές προειδοποίησαν την Παρασκευή μια ανεξάρτητη ομάδα παρακολούθησης των εκλογών ότι ήταν παράνομο να κρατήσει μια προγραμματισμένη σύνδεση παράλληλη καταμέτρηση των ψήφων κατά τις προεδρικές εκλογές.
Παρακολούθηση της ομάδας Golos είχε την πρόθεση να θέσει το κείμενο-μήνυμα εκθέσεις των αποτελεσμάτων από τα επιμέρους εκλογικά τμήματα σε απευθείας σύνδεση σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια των εκλογών ως μια εγγύηση κατά της παραποίησης των πιθανών ψήφων μετράνε πρωτόκολλα.
Δυτική χρηματοδοτούνται Golos έχει επικριθεί από Πούτιν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι είναι μέρος της Δυτικής απόπειρες να επηρεάσουν ρωσική πολιτική. Επίσης, έχει επανειλημμένα στόχο από τις αρχές. 


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...