Οι «δράκοι» έκαψαν το «Ντα Λουζ»

Η Πόρτο έγινε τελικά η πρώτη ομάδα στην Πορτογαλία που πανηγύρισε στην έδρα της Μπενφίκα! Οι «δράκοι» για την 21η αγωνιστική σε παιχνίδι… διαφήμιση και με γκολ για Όσκαρ..
έφτασαν στην επιτυχία με 3-2 (με γκολ από οριακή θέση οφσάιντ), και έτσι οι «αετοί» έχασαν το απόλυτο που είχαν στο «Ντα Λουζ», με τη Πόρτο να ξεφεύγει 3 βαθμούς από την αντίπαλός της…

Η Μπενφίκα (πριν από το ντέρμπι μετρούσε στην έδρα της 10Χ10) ολοκλήρωσε πάντως το ματς με 10 παίκτες. Οι «αετοί» (δεν κέρδισαν για τρίτο ματς στο πρωτάθλημα, έχοντας αυτό το διάστημα έναν βαθμό) έμειναν με παίκτη λιγότερο, ενώ το σκορ ήταν 2-2!


Οι «δράκοι» μπήκαν νωρίς μπροστά στο σκορ με γκολάρα του Χουλκ (που αξίζει να δείτε στο βίντεο) στο 7’. Η Μπενφίκα ισοφάρισε με τον Καρντόζο στο 42’ με σουτ μέσα από την περιοχή, με τη Πόρτο να έχει πάντως δοκάρι λίγο νωρίτερα (η μπάλα... έγλειψε το οριζόντιο) σε φάουλ του Μουτίνιο).

Ο Παραγουανός άσος έδωσε προβάδισμα στους «αετούς» στο 48’ μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς, αλλά η Πόρτο… απάντησε (2-2) με τον Ροντρίγκεζ στο 68’. Στο 77’ ο Έμερσον αντίκρισε την 2η κίτρινη για σκληρό φάουλ και η γηπεδούχος συνέχισε με 10, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η φιλοξενούμενη με τον καλύτερο τρόπο, καθώς με τον Μαϊκόν στο 87’ πήρε αυτή τη σπουδαία νίκη που της δίνει προβάδισμα για τον τίτλο.

Οι συνθέσεις…

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι (71' Βίτορ), Έμερσον, Βιτσέλ, Γκαρθία (90' Ολιβέιρα), Γκαϊτάν, Αϊμάρ (λ.τ. 52' Ροντρίγκο), Νολίτο, Καρντόσο.
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Μάικον, Ρολάντο (58' Ροντρίγκες), Οταμέντι, Άλβαρο Περέιρα, Φερνάντο, Γκονσάλες, Μοουτίνιο (86' Κλέμπερ), Χουλκ (90'+3 Σαπουνάρου), Τζάλμα, Γιάνκο.



ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...