Παρίσι και φουτουρισμός από Mugler και Gareth Pugh

Mugler
O Nicola Formichetti δεν είναι απλά ο κολλητός της Gaga και ο εμπνευστής των κραυγαλέων κουστουμιών της..
Eδώ και ένα χρόνο είναι και ο creative director του οίκου Mugler. Η πρώτη του προσπάθεια δεν χαιρετίστηκε τόσο θερμά αλλά φέτος φαίνεται ότι πήρε το κολάι της πασαρέλας. Τιμή στον Thierry Mugler είναι όλη η συλλογή με τις θεόστενες μέσες και τις φούστες τουλίπα, τους τονισμένους ώμους και τα περίεργα κοψίματα στα τελειώματα των ρούχων. Διαφάνειες από τούλι, πορτοκαλί, μαύρο πάνω σε λευκό (μας θύμισε λίγο αυτοκρατορικούς πιγκουΐνους) κόκκινα της φωτιάς και print ζέβρας όλα μέσα από την κλασσική φιγούρα του Mugler. Μια καλλιτεχνική παρουσίαση που σίγουρα θα άρεσε και στην Gaga.









 Gareth Pugh
Σαν κακιά μάγισσα που μεταμορφώνεται από πουλί σε άνθρωπο, η γυναίκα του Gareth Pugh είναι εντυπωσιακή, σκοτεινή και απόπνεε μια άλλη θηλυκότητα που φεύγει από αυτή τη στενή λογική της φούστας με ψηλά τακούνια που αγαπούν οι άντρες. Γλυπτική πάνω σε ρούχα με κρόσσια, δέρμα, μαλλί και φούντες. Τολμηρή το μόνο σίγουρο.











See by Chloe

H πιο οικονομική σειρά της Chloe είναι μια απλή πρόταση που όμως τα κομμάτια της θα μείνουν στην ντουλάπα σας για πολλά χρόνια. Χρώματα του πάγου, μπεζ, καφέ, λευκά και μαύρα σε ωραίες λιτές γραμμές που «μακραίνουν» την σιλουέτα. Αρκετό ζέρσει και ακατέργαστο μετάξι καθώς και λεπτό μαλλί διάλεξε ο οίκος για να κόψει πατρόν. Πρακτικά και εύκολα ρούχα. 






 Dries Van Noten
Κεντημένα πουλιά, το μπλε του «Τiffany’s» καφέ και prints που παραπέμπουν στην δεκαετία του ’80, καθώς και κομμάτια από γκραβούρες ιαπωνικών μυθιστορημάτων περασμένων αιώνων. Πολύ ρομαντική και πολύ ταξιδιάρικη η συλλογή των Βέλγων και θα λέγαμε ένας χαρούμενος τόνος μέσα στο μαύρο και το γκρι των υπόλοιπων οίκων. Μετάξι, κρεπ και μαλλί τα βασικά υφάσματα με ολόσωμες φόρμες, φορέματα και μαντό που όλες θα λιμπιστούν.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...