Η Τσέλσι προκρίθηκε με θρίαμβο στον τελικό του κυπέλλου

Η Τσέλσι νίκησε στο Γουέμπλει 5-1 την Τότεναμ και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας ο οποίος θα διεξαχθεί στις 5 Μαίου. Θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ, η οποία νίκησε 2-1 την Εβερτον..

Η Τσέλσι προηγήθηκε στο 43' με γκολ του Ντρογκμπά. Το 2-0 έγινε στο 49' από τον Μάτα, μία φάση που ξεσήκωσε αρκετές διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Τότεναμ. Κι αυτό, επειδή η μπάλα, όπως φάνηκε στο βίντεο, δεν είχε περάσει  τη γραμμή. Ο διαιτητής Μάρτιν Ατκινσον όμως έδειξε σέντρα.
Η Τότεναμ μείωσε στο 56' με τον Μπέιλ , αλλά στο 77' τα πράγματα έγιναν περισσότερο απλά για την Τσέλσι, αφού ο Ραμίρες σκόραρε για το 3-1.
Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο πέτυχε τελικά άλλα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά με τους Λαμπάρντ (81' ) και Μαλουντά (93' ).
Τσέλσι: Τσεχ, Μποσίνγκουα, Λουίζ (59' Κέιχιλ), Τέρι, Κόουλ, Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραμίρες (82' Μαλουντά), Μάτα, Καλού, Ντρογκμπά (84' Τόρες).
Τότεναμ: Κουντιτσίνι, Γουόκερ, Γκαλάς, Κινγκ, Άσου Εκοτό, Λένον, Πάρκερ (90+' Πάρκερ), Μόντριτς, Μπέιλ, Φαν ντερ Φάαρτ (75' Ντεφόε), Αντεμπαγιόρ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...