Κόντρα Eurobank–ΣΥΡΙΖΑ για καταγγελίες απειλών σε εργαζομένους και πελάτες

Για οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Eurobank, στις οποίες μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα χάσουν τη δουλειά τους κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος...
Αμεση ήταν η απάντηση της τράπεζας, η οποία με ανακοίνωσή της διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι τα στελέχη της τράπεζας καλούν τους εργαζομένους να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς.
«Οι ισχυρισμοί περί δήθεν παρεμβάσεων της Διοίκησης στις πολιτικές επιλογές των εργαζομένων και των πελατών μας δεν ευσταθούν» τονίζει η Eurobank, απαντώντας στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η Eurobank EFG από την ίδρυση της έχει απαρέγκλιτα τηρήσει την αρχή της μη εμπλοκής στις πολιτικές διαδικασίες και ο σεβασμός στους δημοκρατικούς θεσμούς αποτελεί ύψιστο θέμα αρχής για τη διοίκηση και το προσωπικό της» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την τράπεζα, οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το αντίθετο, θίγει την προσωπικότητα, το ήθος και τον επαγγελματισμό του Προσωπικού του Ομίλου μας και της Διοίκησης του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ πάντως καλεί άμεσα τον εισαγγελέα και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς υπουργούς να παρέμβουν, ώστε να εξασφαλισθεί η ελεύθερη βούληση των πολιτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...