Δευτέρα 2 Ιουλίου Πορτοκάλογλου, Μποφίλιου και Μουζουράκης στη Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιορτάζει τα 30 του χρόνια στην μουσική με μια μεγάλη συναυλία στην Βαβυλωνία Μύλου στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 2 Ιουλίου. Καλεσμένοι σε αυτή τη συναυλία – γιορτή θα είναι η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης...
Πριν από 30 χρόνια, Φεβρουάριο του '82, κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος των Φατμέ. Ο μαύρος, με το κορίτσι με τον φερετζέ στο εξώφυλλο. Από τότε ακολούθησαν για τον Νίκο Πορτοκάλογλου τριάντα χρόνια δημιουργίας, έμπνευσης και επιτυχίας, τριάντα χρόνια γεμάτα τραγούδια που έμειναν βαθιά χαραγμένα στο συλλογικό υποσυνείδητο, τριάντα χρόνια μιας πορείας με ξεκάθαρο και ισχυρό καλλιτεχνικό στίγμα. 
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θέλοντας να γιορτάσει τα μουσικά του γενέθλια κυκλοφόρησε ένα επετειακό διπλό c.d. Το πρώτο c.d περιλαμβάνει καινούριο υλικό ενώ το δεύτερο διασκευές παλαιότερων τραγουδιών του, τραγουδισμένες από ξεχωριστούς εκπροσώπους της νέας κατά βάση μουσικής σκηνής όπως ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Γιάννης Χαρούλης κ.α.


Eπιμέλεια planet stars με πληροφορίες πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...