Τζόνι Ντεπ.Βανέσα Παραντί ..Εχουν να χωρίσουν ένα νησί και ένα Παλάτσο..

Στα 300 εκατ. δολάρια εκτιμάται η περιουσία του σταρ, την οποία τώρα μάλλον θα μοιραστεί με τη Γαλλίδα ηθοποιό, μητέρα των δύο του παιδιών
Αραγε θα μοιραστεί ο Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύντροφό του, Βανέσα Παραντί, το νησί Little Hall’s Pond Cay;..

Στις 19 Ιουνίου ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί ανακοίνωσαν επίσημα ότι χωρίζουν μετά από μήνες υποθέσεων από τα ΜΜΕ για τη σχέση τους. Μία εβδομάδα μετά, οι φήμες για τις απιστίες εκείνου έχουν φουντώσει ενώ έχει αρχίσει και η καταμέτρηση της αξίας των περιουσιακών του στοιχείων που θα μοιραστεί ή θα παραχωρήσει μέρος τους -δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί- με τη μητέρα των δύο παιδιών του, με την οποία δεν παντρεύτηκε ποτέ.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ζεύγους, ο χωρισμός έγινε σε φιλικό επίπεδο μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής. Η Βανέσα Παραντί προετοιμαζόταν για το επόμενο βήμα της εδώ και αρκετές βδομάδες, καθώς επισκεπτόταν από τα τέλη Μαΐου ακριβές κατοικίες στο Μαλιμπού και το Μπέβερλι Χιλς ψάχνοντας για να μετακομίσει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός αλλά και ο Αμερικανός σταρ θα συνεχίσουν να προσφέρουν το καλύτερο στη 13χρονη κόρη τους Λίλι-Ρόουζ και τον 9χρονο γιο τους Τζακ.
Οπως και έκαναν έως τώρα, πλουσιοπάροχα, καθώς η περιουσία του Τζόνι Ντεπ εκτιμάται στα 300 εκατομμύρια δολάρια χάρη στην προσοδοφόρα σειρά των «Πειρατών της Καραϊβικής» που τον έκανε πάμπλουτο. Για παράδειγμα, ο Ντεπ είναι ιδιοκτήτης του νησιού Little Hall's Pond Cay στις Μπαχάμες, έκτασης 45 στρεμμάτων και αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο αγόρασε το 2004. Νωρίτερα, το 1995 έγινε ιδιοκτήτης ενός κάστρου της δεκαετίας του '20 στο Δυτικό Χόλιγουντ, ενώ πρόσφατα, αφού γύρισε το «The tourist», αγόρασε στη Βενετία ένα Παλάτσο του 17ου αιώνα για το οποίο πλήρωσε 13,4 εκατομμύρια δολάρια, μαγεμένος όπως δήλωσε, από τα «φαντάσματα», την «ποίηση» και τα «σκοτεινά σοκάκια» της πόλης.
Εχουν να χωρίσουν ένα νησί και ένα Παλάτσο...
Στην κατοχή της η οικογένεια των Ντεπ και Παραντί έχει και ένα γιοτ με το όνομα Vajoliroja, από τα αρχικά των τεσσάρων ονομάτων του κάθε μέλους της, καθώς κι έναν αμπελώνα κοντά στο Σεν Τροπέ της Νότιας Γαλλίας που δώρισε ο Τζόνι Ντεπ στην πρώην σύντροφό του την εποχή που κατοικούσαν εκεί. Αν συνυπολογίσει κανείς και τα σπίτια τους στα προάστια του Παρισιού, τη βίλα τους στο μικρό γαλλικό χωριό Πλαν-ντε-λα-Τουρ, μπορεί να πάρει μια ιδέα της συνολικής περιουσίας του ηθοποιού που τώρα μάλλον θα χωριστεί στα δύο.
Ιδιοκτήτης κάστρου της δεκαετίας του ’20 στο Δυτικό Χόλιγουντ και ενός γιοτ με το όνομα Vajoliroja είναι ο Τζόνι Ντεπ
Ιδιοκτήτης κάστρου της δεκαετίας του ’20 στο Δυτικό Χόλιγουντ και ενός γιοτ με το όνομα Vajoliroja είναι ο Τζόνι Ντεπ
Οι φήμες λένε ακόμη πως το ζευγάρι απομακρύνθηκε από τότε που άφησε τη Γαλλία για το Λος Αντζελες και ζούσε χωριστά ήδη από πέρυσι. Τώρα, εκείνος ζει σαν εργένης, πηγαίνει στα πάρτι του Μέριλιν Μάνσον, γυρίζει συνεχώς ταινίες (αυτή την περίοδο το γουέστερν «The lone ranger» της Ντίσνεϊ), ενώ τα περιοδικά τον θέλουν να συνδέεται ερωτικά με διάφορες αιθέριες υπάρξεις, κυρίως με την Αμπερ Χερντ, συμπρωταγωνίστριά του στο «Μεθυσμένο ημερολόγιο». Κι αυτό είναι μόνο η αρχή στη λίστα των κουτσομπολιών.
Στο Παρίσι Ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί συναντήθηκαν πρώτη φορά τον Ιούνιο του 1998 στο ξενοδοχείο Costes στο Παρίσι, όταν εκείνος γύριζε την «Ενατη πύλη» του Ρομάν Πολάνσκι.





 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...