Φεστιβάλ Πέτρας Στην Πετρούπολη Ο «Αττίκ» συναντά τον Χατζηγιάννη

Μ. Χατζηγιάννης, 25/7Παραστάσεις, συναυλίες, χορός, μαθητικές εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Πέτρας θα διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο..


Μ. Χατζηγιάννης, 25/7
Η Πετρούπολη κρατά και συνεχίζει την πολιτιστική της παράδοση. Παρά τις έντονες δυσκολίες που έχουν προκύψει από την οικονομική κρίση, οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Πέτρας...
κατάφεραν και φέτος να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο πρόγραμμα εκδηλώσεων, το οποίο θα προσφέρει καλοκαιρινές βραδιές ψυχαγωγίας στους πολίτες.
Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χορός, μαθητικές εκδηλώσεις αποτελούν τους βασικούς άξονες του φετινού φεστιβάλ της Πετρούπολης που θα φιλοξενηθεί, για ακόμη μία χρονιά, στο Θέατρο Πέτρας. Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν τέσσερις ολόκληρους μήνες, από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο.
Η επίσημη έναρξη του φεστιβάλ γίνεται απόψε με τη μεγάλη συναυλία πολυφωνικού τραγουδιού. Οι «Φωνές της Πέτρας» αποτελούν παράδοση για το Φεστιβάλ καθώς είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιείται για 13η συνεχή χρόνια με τη συμμετοχή αξιόλογων πολυφωνικών σχημάτων από διάφορα μέρη τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.
H Μελίνα Ασλανίδου μαζί με τον Δημήτρη Μπάση θα δώσει συναυλία στις 21/7
H Μελίνα Ασλανίδου μαζί με τον Δημήτρη Μπάση θα δώσει συναυλία στις 21/7
Από το μουσικό πρόγραμμα ξεχωρίζει η μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου. Αυτή θα είναι μια από τις κεντρικές καλοκαιρινές εμφανίσεις του δημοφιλούς καλλιτέχνη στην Αθήνα, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τη νέα τραγουδίστρια, Βαλάντω.
Π. Θαλασσινός (14/7)
Π. Θαλασσινός (14/7)



Στις 4 και 5 Ιουλίου θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Πέτρας και η επιτυχημένη μουσική παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ», σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με τους Νίνα Λοτσάρη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ακη Σακελλαρίου κ.ά.
Στις 4 και 5 Ιουλίου θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Πέτρας η μουσική παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ»
Στις 4 και 5 Ιουλίου θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Πέτρας η μουσική παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ»
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης συναυλίες του B.D. Foxmoor και του Low Bap Group (11/7), του Δημήτρη Ζερβουδάκη (12/7), του Παντελή Θαλασσινού (14/7), του Δημήτρη Μπάση και της Μελίνας Ασλανίδου (21/7), του Μπάμπη Τσέρτου και της Νάντιας Καραγιάννη (14/9) κ.ά.
Πολύ πλούσιο είναι το θεατρικό «μενού» του φεστιβάλ, καθώς φιλοξενεί μεγάλες θεατρικές παραγωγές, νέες αλλά και της χειμερινής σεζόν.
Μεταξύ αυτών και οι παραστάσεις «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή» με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Αντώνη Καφετζόπουλο (27/6), «Περικλής» σε σκηνοθεσία Γ. Χουβαρδά με τους Χρήστο Λούλη, Δ. Πιατά κ.ά. (6/7), «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη με τους Γιώργο Αρμένη, Μαρίνα Ασλάνογλου κ.ά. (20/7), «Ιππής» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή με τον Πέτρο Φιλιππίδη (30/7), «Δον Ζουάν, η επιστροφή» με τον Γιώργο Κιμούλη και την Ταμίλα Κουλίεβα (2/9), «Ορνιθες» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (6/9) κ.ά.
  • ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
  • Εισιτήρια για όλες τις εκδηλώσεις προπωλούνται στα ταμεία του Θέατρο Πέτρας (Μπουμπουλίνας 59 και Αθανασίου Διάκου, Πετρούπολη. Τηλ. 210 5012402)
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΑ
ankouka@pegasus.gr
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...