Οι Spice Girls στη σκηνή;

Ναι, οι Spice Girls επέστρεψαν! Και επειδή την προηγούμενη φορά η ιδέα του world tour δεν απέδωσε (αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις συναυλίες που είχαν προγραμματίσει για το Return of the Spice Girls World, σε Νότιο Αμερική, Νότιο..

Αφρική και Ασία), αυτή τη φορά αποφάσισαν να πειραματιστούν με ένα musical βασισμένο στα τραγούδια τους και μια ένωση μάλλον περισσότερο «οικονομική» παρά… συναυλιακού χαρακτήρα.
Το musical θα έχει τον τίτλο «Viva Forever!» και έχει γραφτεί από την Jennifer Saunders. Την παραγωγή έχει αναλάβει η  Judy Craymer, το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του Mamma Mia!
Ο συγκερασμός των επιτυχιών ενός τραγουδιστή/ συγκροτήματος και μιας ανεξάρτητης ιστορίας στο σενάριο δεν είναι καινούριος, αφού στο παρελθόν παραγωγές όπως οι: Mamma Mia! (Abba), Thriller Live (Michael Jackson), We Will Rock You (Queen), σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον για όση ώρα διαρκεί η παράσταση, τα μελωδικά 90’s θα ξαναζωντανέψουν, χωρίς –αυτή τη φορά- να συμπεριλαμβάνονται οι στυλιστικές extravagances του… αμετανόητου παρελθόντος της «πικάντικης» βρετανικής πεντάδας.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...