ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Χριστοβασίλης: «Πρώτα από όλα η παραμονή»


Η παραμονή στη Super League είναι για τον Γιώργο Χριστοβασίλη ο βασικός στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ με αφορμή την κλήρωση της Super League, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΣ, αλλά και στο θέμα της αδειοδότησης..


«Η ομάδα θέλει να παραμείνει για χρόνια στην κατηγορία και την περσινή χρονιά κατάφερε κάτι που έπρεπε να γίνει 25 χρόνια πριν. Πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή.

Θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Φέτος εντάχθηκαν στο ρόστερ μας πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές, γιατί ενώ αρχικά πήραμε αδειοδότηση, στη συνέχεια μάς την πήραν πίσω και το χειρότερο είναι ότι ακόμα δεν μας έχουν εξηγήσει για ποιο λόγο.



Παρά τα προβλήματα αυτά, προετοιμαζόμαστε με νέους ποδοσφαιριστές αλλά κι έναν παλιό κορμό για να μείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, να ξεπεράσουμε σαν χώρα τις οικονομικές δυσκολίες και να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς ακρότητες και φασαρίες», τόνισε ο Χριστοβασίλης.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα υποδεχθεί τον νεοφώτιστο Πλατανιά, αλλά στη συνέχεια θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής θα περιμένει στο στάδιο των «Ζωσομάδων» τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...