Σούπερ Καπ Ισπανίας.. Μια μέρα νωρίτερα το «Clasico»

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα κληθούν τον Αύγουστο να κοντραριστούν σε διπλούς αγώνες για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 23 του επόμενου μήνα, ενώ ο επαναληπτικός ήταν να πραγματοποιηθεί στις 30. Ωστόσο η UEFA άλλαξε την ημερομηνία της..
ρεβάνς, καθώς εκείνη την ημέρα έχει οριστεί και η εκδήλωση για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη της σεζόν, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετούς υποψηφίους.
Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο «αιωνίων» του ισπανικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί κανονικά στις 23 Αυγούστου στο «Καμπ Νόου», με τον επαναληπτικό στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» να γίνεται σε διάστημα έξι ημερών, δηλαδή στις 29 και όχι στις 30. Και αυτό γιατί στις 30 θα λάβει χώρα η εκδήλωση για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, με τους τρεις επικρατέστερους να οφείλουν να παρευρεθούν στο Μονακό.

Οι «αστέρες» των δύο ομάδων εκπροσωπούνται από 11 παίκτες, εκ των οποίων οι 7 ανήκουν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτοί μαζί με άλλους 21 θα «παλέψουν» για τις τρεις θέσεις, που θα ανακοινώσει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στις 14 Αυγούστου για τον «τελικό» μερικές μέρες αργότερα. Πιο συγκεκριμένα, οι Τσάμπι Αλόνσο, Ίκερ Κασίγιας, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο, Μεσούτ Οζίλ, Σέρχιο Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο από τη «βασίλισσα» και οι Τσάβι, Σεσκ Φάμπρεγας, Αντρές Ινιέστα και ο Λιονέλ Μέσι από την Μπάρτσα αποτελούν τους υποψηφίους των δύο συλλόγων.

phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...