Συνεχίζει την περιοδεία της η Madonna

Η «βασίλισσα» της pop Madonna έδωσε την Δευτέρα μια μοναδική συναυλία στην Κοπεγχάγη, της Δανίας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της "MDNA Tour", ενώ επόμενος σταθμός της είναι η πόλη Goteborg στη Σουηδία.
Η Madonna εντυπωσίασε τους Δανούς που παρακολούθησαν την Δευτέρα από κοντά τη συναυλία της. Η τραγουδίστρια, που δεν διστάζει να προκαλέσει το κοινό της, εμφανίστηκε σε κάποιο σημείο της συναυλίας της, επί σκηνής, κρατώντας τόσο εκείνη όσο και οι χορεύτριες της ψεύτικα όπλα...


Επόμενος σταθμός της Madonna, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, είναι η πόλη Gotenborg, στη Σουηδία, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου.
Ωστόσο δεν λείπουν και τα απρόοπτα από την περιοδεία της μεγάλης τραγουδίστριας. Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, ένα φορτηγό που μετέφερε το ηχητικό σύστημα για τις συναυλίες της Madonna αναποδογύρισε σε δρόμο της Σουηδίας, ενώ κατευθυνόταν στην Gotenborg.
Λόγω του ατυχήματος, που έγινε σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής, αρκετές λωρίδες του δρόμου χρειάστηκε να κλείσουν. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στο ατύχημα, και τρία αυτοκίνητα έπαθαν ζημιές.

phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...