ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΟΥΜΠΙΖ Στον θρόνο Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζ

Με 78 εκατ. δολάρια ετήσιο εισόδημα είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι, αφήνοντας πίσω τους τη Ζιζέλ και τον σύντροφό της, στην τρίτη θέση τους Μπέκαμ και στην τέταρτη τους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί..

Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζ, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: 132 εκατ. δολάρια ετησίως λαμβάνουν συνολικά τα δύο ζευγάρια
Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζ, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: 132 εκατ. δολάρια ετησίως λαμβάνουν συνολικά τα δύο ζευγάρια
Ηταν μια δύσκολη χρονιά για τα ζευγάρια της σόουμπιζ από τα «μουσικά» (Κέιτι Πέρι-Ράσελ Μπραντ) ως τα «κινηματογραφικά» (Ντέμι Μουρ-Αστον Κούτσερ και Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς), για να αναφερθούμε σε ορισμένους μόνο χωρισμούς που έκαναν πάταγο την περασμένη σεζόν.
Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν ζευγάρια που εξακολουθούν να είναι μαζί και απολαμβάνουν τις χρηματικές απολαβές τους στη σόουμπιζ. Την πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων διάσημων ζευγαριών, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, κοσμούν πρώτοι πρώτοι η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπιγιονσέ και ο ράπερ Τζέι-Ζ.
Με 40 εκατομμύρια δολάρια εκείνη εισόδημα και άλλα 38 εκατομμύρια εκείνος, από τον Μάιο του 2011 έως τον Μάιο του 2012, είναι το βασιλικό ζεύγος της σόουμπιζ, δύο εκατομμυριούχοι που κάθονται σε έναν χρυσό θρόνο και μεγαλώνουν την κόρη τους Μπλου Αϊβι Κάρτερ με όλες τις ανέσεις.
Στον θρόνο Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζ
Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκονται οι περσινοί νικητές, το σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν και ο σταρ του αμερικανικού φούτμπολ Τομ Μπρέιντι. Τα 45 εκατομμύρια δολάρια εισόδημα εκείνης και τα 27 εκατομμύρια εκείνου δίνουν στο ζευγάρι 72 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια βάση. Βασιλικό στέμμα διεκδικούν και οι Αγγλοι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, σταρ μεταξύ άλλων και των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και τώρα στην τρίτη θέση των πλούσιων ζευγαριών του Forbes.
Εκείνος είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου με 46 εκατομμύρια δολάρια εισόδημα τον χρόνο κι εκείνη δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας με τη δικιά της φίρμα που της αποφέρει μαζί με τα δικαιώματα που διατηρεί από τα χιτ των Spice Girls 8 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.
Ετσι, οι Μπέκαμ έχουν στην τράπεζα συνολικά 54 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.
Πιο «φίρμες», αλλά τέταρτοι
Στην τέταρτη θέση είναι το διασημότερο ζευγάρι του Χόλιγουντ, οι αστραφτεροί Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ με το κοινό τους εισόδημα να ανέρχεται στα 45 εκατομμύρια δολάρια - εκείνη στα 20 εκατομμύρια δολάρια κι εκείνος στα 25 εκατομμύρια.
Πέμπτο και τελευταίο, αλλά όχι και δυσαρεστημένο, είναι το ζευγάρι των Γουίλ και Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ που μετράει 40 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο -εκείνος 30 και εκείνη 10 εκατομμύρια δολάρια- μετά το διάλειμμα του πρώτου από τη μεγάλη οθόνη που έλαβε τέλος με το φετινό «Ανδρες με τα μαύρα 3».
Καθόλου άσχημα, εν ολίγοις, για τους διάσημους που επιβιώνουν ακόμα στον ανταγωνιστικό χώρο της σόουμπιζ αυξάνοντας με μεγάλα ποσά τις τραπεζικές τους καταθέσεις με τους συζύγους και τους συντρόφους τους.
  • Πάτερσον
    Στις ετήσιες λίστες του Forbes, ο πλουσιότερος συγγραφέας για τη σεζόν Μάιος 2011-Μάιος 2012 είναι ο 65χρονος Αμερικανός Τζέιμς Πάτερσον με εισόδημα 94 εκατομμύρια δολάρια, που θα ζήλευαν όλα τα διάσημα ζευγάρια.
ΑΝΤΑ ΔΑΛΙΑΚΑ
adaliaka@pegasus.gr
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...