Στην Κέρκυρα για διακοπές η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ!

Στο νησί των Φαιάκων, βρίσκετε αυτές της ήμερες το διάσημο ζευγάρι, οι αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το Boxtv.gr, αναφέρουν ότι η Angelina Jolie και Brad Pitt έχουν καταφθάσει ινκόγκνιτο και φιλοξενούνται στην Βίλα του βαρόνου Jacob Rothschild, ενός από τους πλουσιοτέρους ανθρώπους του πλανήτη..


Boxtv.gr - Angelina Jolie, Brad Pitt στην Κέρκυρα για διακοπές!
Εάν και ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες φωτογραφίες που να μαρτυρούν την διαμονή των δύο star στο νησί, πολλοί είναι οι κάτοικοι που υποστηρίζουν ότι βρίσκεται εκεί και τους έχουν δει.
Το λαμπερό ζευγάρι έφτασε στην Κέρκυρα με μια πολυτελή θαλαμηγό το Σάββατο 4 Αύγουστου, όπου τους παρέλαβε ο ιδιοκτήτης της βίλας.
Ενώ το ίδιο βράδυ Angelina Jolie και ο Brad Pitt δείπνησαν, χωρίς να τους αντιλήφθη σχεδόν κάνεις στο γνωστό εστιατόριο “Κύμα” στην περιοχή Κασσιόπη. Αφού απόλαυσαν το φαγητό τους, μ’ ένα μπουκάλι κρασί και πέρασαν περίπου 1 ώρα κουβεντιάζοντας, τους παρέλαβε ένα μαύρο πολυτελές τζιπ για να τους επιστέψει στην βίλα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Μπράντ Πίτ εμφανίστηκε με μακριά κοτσίδα που έφτανε μέχρι την πλάτη του και η Αντζελίνα Τζόλι εμφανώς αδυνατισμένη, με μαύρο φόρεμα και τυρμπάν.
Boxtv.gr - Angelina Jolie, Brad Pitt στην Κέρκυρα για διακοπές!
Στην Βίλα του Jacob Rothschild, πέρσι είχε φιλοξενηθεί η διάσημη τραγουδίστρια Janet Jackson, ενώ προπέρσι η Madona. Κατά καιρούς στην ιδία βίλα φιλοξενείται και ο σκηνοθέτης  Steven Spielberg.
Στο πανέμορφο νησί του Ιονίου βρίσκεται αυτές τις ήμερες και ο σκηνοθέτης του Harry Potter, David Yates, ο όποιος γνωρίζεται με το διάσημο ζευγάρι και παρέα όλοι μαζί νοίκιασαν σκάφος από την περιοχή της Κασσιόπης για να απολαύσουν τις μοναδικές παραλίες του νησιού.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...