Αυστραλός μεγιστάνας αποφάσισε να επαναφέρεις την ζωή τους δεινόσαυρους

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αυστραλίας – ο μεγιστάνας του άνθρακα Clive Palmer – αποφάσισε να υλοποιήσει τις φαντασίες του Steven Spielberg και να κατασκευάσει ένα πραγματικό "Jurassic Park"..

Ο Palmer ήδη έχει συμφωνήσει για την υλοποίηση της ιδέας με τους επιστήμονες που είχαν κλωνοποιήσει το πρόβατο Dolly το 1996. Θα πρέπει να αναστήσουν τους δεινόσαυρους βάση των DNA των αρχαίων σαυρών. Όπως προβλέπει ο Clive Palmer, στο χώρο του πάρκου, περιτριγυρισμένου με νερό, θα κτιστούν επίσης πολυτελέστατα ξενοδοχεία και μια τεράστια ρόδα λούνα-παρκ.
Όμως μερικοί εμπειρογνώμονες είναι αρκετά επιφυλακτικοί σχετικά με την ιδέα του Palmer. Σύμφωνα με αυτούς, οι επιστήμονες δεν θα μπορέσουν ποτέ να επαναφέρουν τους δεινόσαυρους είτε τα άλλα αρχαία όντα, διότι τα γονίδιά τους έχουν εξαφανιστεί εδώ και πολύ καιρό.
Την άνοιξη του τρέχοντος έτους ο Clive Palmer δήλωσε για τα σχέδια να ανακατασκευάσει το θρυλικό «Τιτανικό». Αναμένεται, πως το τέλειο αντίγραφο του δύσμοιρου σκάφους θα αποπλεύσει για πρώτη φορά το 2016.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...