Η Αρτεμις είναι προκλητική

Η Αρτεμις είναι προκλητική

Η Αρτεμις Αστεριάδη, μοντέλο και TV persona έχει περάσει από πολλές και διαφορετικές εκπομπές από τα σχολικά της χρόνια μέχρι σήμερα που είναι πλέον 21 έτων.
Την είδαμε στους "Κηπουρούς" του MEGA ως «νοσοκόμα των φυτών» και..
παλαιότερα στα «Πρωινό Καφέ», «Super Deal» και «Μεγάλο Παζάρι», ενώ ήταν και μία από τις πενήντα ξανθιές στο παιχνίδι «Εκδίκηση της Ξανθιάς». Επίσης σε αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις για ελληνικά περιοδικά. Πρόσφατα η Άρτεμις φωτογραφήθηκε στο lobby μεγάλου ξενοδοχείου της Βουδαπέστης, όπου παρέμεινε εκεί για τέσσερις μέρες για να ολοκληρωθεί η φωτογράφιση για το Playboy της Ουγγαρίας.
Η Αρτεμις είναι προκλητική όχι μόνο στις πόζες της αλλά και στις δηλώσεις της όπως «Θα τον έκανα τούρμπο εγώ τον Νίνη», ενώ παραδέχεται πως είναι Παναθηναϊκός, αλλά μερικές φορές γίνεται και Ολυμπιακός…Σε συνέντευξή της δεν είχε διστάσει να δηλώσει: «Εγώ τον άντρα τον θέλω λίγο μαλάκα και πολύ αλητοκατάσταση. Να ξέρεις ότι όποιος πέφτει στα νυχάκια μου ή δεινοπαθεί ή περνάει τέλεια…».
Εχει και ενδιαφέρουσα άποψη για την πολιτική: "Δεν γουστάρω καθόλου τους πολιτικούς, γιατί στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες τους και δεν κάνουν τίποτα για τον κόσμο που δεν έχει να φάει. Αλλά δεν θα ήθελα να τους δείρω. Θα προτιμούσα να τους πάω στο Allou Fun Park και να τους βάλω να κάνουν τους στόχους στο παιχνίδι της σκοποβολής, μήπως και βάλουν μυαλό. Οι μόνοι που θα τη γλίτωναν θα ήταν ο Τσίπρας, που είναι πολύ γοητευτικός και τον πάω με χίλια, και ο αγαπημένος μου Παναγιώτης Ψωμιάδης. Αυτούς θα τους έβαζα στο τρενάκι που μπαίνει μέσα στα νερά για να μπουγελωθούν, και είμαι σίγουρη ότι θα περνάγανε καλά. Έχω μεγάλη αδυναμία στο νομάρχη."
Επίσης, έχει αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα με ένα κομμωτήριο στο Φάληρο, στο οποίο έχει ένα μικρό ποσοστό και το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει δικό της στούντιο σολάριουμ στο Περιστέρι.
Yiamataki

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...