Συναγερμός στο τζετ σετ της Τουρκίας για τον γάμο της χρονιάς Οι Τούρκοι μεγιστάνες "καταλαμβάνουν" την Πύλο και το Costa Navarino

Πρώτο θέμα στα τουρκικά lifestyle μέσα ενημέρωσης είναι ο ελληνοτουρκικός γάμος μεταξύ της Εντά Πολάτ και του Δημήτρη Γκινοσάτη την 1η Σεπτεμβρίου.
Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk φιλοξένησε ημίωρο αφιέρωμα για την Πύλο και την Costa Navarino, όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, στην εκπομπή “Hayat Gezince Güzel” του γνωστού δημοσιογράφου Φατίχ Τουρκμένογλου...

Είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να έχει η Πύλος και η Μεσσηνία, σύμφωνα με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα Ελευθερία online τo οδοιπορικό του Τούρκου δημοσιογράφου, στην Πύλο παρουσίασε καταπληκτικά πλάνα της περιοχής και περιλαμβάνει συνομιλίες του δημοσιογράφου με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, καθώς και πλάνα από την Costa Navarino, με Τούρκους επιχειρηματίες να παίζουν γκολφ και να μιλούν για την περιοχή και τις σχέσεις των δύο λαών.
Όπως είχε αναφέρει και το Πρώτο Θέμα την περασμένη Κυριακή, ο γάμος της Εντά Πολάτ και του Δημήτρη Γκινοσάτη θεωρείται το κοσμικό event του χρόνου.

 Οι μελλόνυμφοι έχουν κατασκευάσει μέχρι και ιστοσελίδα (www.edandimitris.com) με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστούν οι υψηλοί καλεσμένοι τους.














Στην ιστοσελίδα υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τους καλεσμένους, όσον αφορά τις εκδηλώσεις για το γάμο, τον τρόπο ταξιδιού προς την Πύλο, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας αλλά και τη μαρίνα της Πύλου.
Το γαμήλιο γλέντι θα κρατήσει τρεις ημέρες και θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 31 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου. Στην ιστοσελίδα του ζευγαριού υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο προσέγγισης της περιοχής με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο "Ατατούρκ" της Κωνσταντινούπολης προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και αντίστροφα. Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν επίσης για την κράτηση δωματίων στην Costa Navarino, αλλά και για την έκδοση των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη μετάβαση στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η χρησιμοποίηση και μέρους των στρατιωτικών εγκαταστάσεων  που υπάρχουν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας για να προσγειωθούν τα Learjet των καλεσμένων.
Όπως είχε αναφέρει και το Πρώτο Θέμα την Κυριακή η Εντά Πολάτ είναι η μοναχοκόρη του Αντνάν Πολάτ ενός από τους πλουσιότερους Τούρκους επιχειρηματίες στον οποίο ανήκει και ο ουρανοξύστης που έπιασε φωτιά πριν από λίγες ημέρες σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης.

Αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Καλαμάτα βρίσκονται άτομα της προσωπικής ασφάλειας του Τούρκου επιχειρηματία και επιβλέπουν τους χώρους, ενώ οργανώνουν τα μέτρα που θα παρθούν τόσο για το ζευγάρι και τους συγγενείς, όσο και για τους εκλεκτούς καλεσμένους τους. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα υπάρξει τριήμερο γλέντι, όπως συνηθίζεται σε τέτοιους γάμους, ωστόσο έχουν παραγγελθεί εκατοντάδες μπουκάλια Dom Perignon, Moet και Krug, που θα καλύψουν τις ανάγκες του γάμου.

Το όλο σκηνικό αναμένεται χολιγουτιανό, ενώ οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τηρώντας τους κανόνες εχεμύθειας και ασφάλειας των πελατών τους δεν δίνουν καμία πληροφορία για το γεγονός.

Ετοιμασίες γίνονται και στη μαρίνα της Καλαμάτας, μιας και πολλοί φίλοι και καλεσμένοι του ζευγαριού αναμένεται να φθάσουν στη Μεσσηνία από τη θάλασσα και να αγκυροβολήσουν τις πολυτελείς θαλαμηγούς τους στο λιμάνι της πόλης.


Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Μεταξύ των καλεσμένων αναμένεται να είναι και ο νυν πρόεδρος της Γαλατάσαράι Ουνάλ Αγσιάλ με την Ελληνίδα δημοσιογράφο και σύντροφό του, Φανή Γραμματικογιάννη, οι οποίοι αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά με την 50 μέτρων θαλαμηγό τους «Barbie». Όπως αναφέρουν τούρκικα μέσα ο Αντνάν Πολάτ είναι πολύ ευτυχισμένος με το γάμο της κόρης του και η διάθεσή του δεν χάλασε ακόμη και όταν έπιασε φωτιά ο ουρανοξύστης που έχει στο Σισλί, μια συνοικία της Κωνσταντινούπολης. Το κτίριο με τα 42 πατώματα και τα 152 μέτρα ύψος είχε τυλιχθεί στις φλόγες ύστερα από βλάβη στο σημείο όπου βρίσκονται τα μηχανήματα κλιματισμού.
Το κτίριο κατασκευάστηκε πριν από περίπου δέκα χρόνια και είναι γνωστό για την πολυτέλειά του, ενώ στέγαζε όχι μόνο γραφεία αλλά και κατοικίες. Οι εικόνες με τις φλόγες να τυλίγουν τους ορόφους είχαν κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας σοκ και δέος. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές, τις οποίες οσονούπω ο Αντνάν Πολάτ αναμένεται να επιδιορθώσει.

Δεν είναι άλλωστε η μοναδική του επιχείρηση αυτή. Ο Τούρκος εκατομμυριούχος, έχει ξενοδοχεία, ενώ δραστηριοποιείται και στον τομέα της ενέργειας και συγκεκριμένα διαθέτει αιολικά πάρκα στη Σμύρνη και συνεργάζεται με ομίλους της Αμερικής και της Ρωσίας.

Με την επιχείρηση των αιολικών πάρκων ασχολείται και η Εντά η οποία έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ.

Πριν από δυο χρόνια, ο Αντνάν Πολάτ, βρέθηκε στο τιμόνι της Γαλατασαράι, από την οποία έφυγε όταν σε έκτατη γενική συνέλευση ανακοίνωσε πως στο ταμείο του συλλόγου υπήρχε μαύρη τρύπα που άγγιζε τα 190 εκατομμύρια ευρώ και για το λόγο αυτό είχε προχωρήσει σε πωλήσεις σημαντικών παικτών. Τότε ήρθε σε ρήξη με τους οπαδούς με τους οποίους δεν μπόρεσε να συνεργαστεί και έτσι αποχώρησε από τη θέση του προέδρου την οποία ανέλαβε ο Ουνάλ Αγσιάλ.

Ο Αντνάν Πολάτ γεννήθηκε στο Ερζουρούμ το 1953. Ασχολήθηκε στην αρχή με την οικογενειακή επιχείρηση στα κεραμικά, ενώ το 1980 παντρεύτηκε και απέκτησε δυο παιδιά. Πριν γίνει πρόεδρος της Γαλατασαράι είχε διατελέσει αντιπρόεδρος την περίοδο 1992- 1996.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...