Οι πρωταγωνιστές της χειμωνιάτικης μόδας Ανακαλύψτε τις τάσεις όπως τις εμπνεύστικάν οι μεγάλοι μόδιστροι

Η Έμμα Στόουν πρωταγωνιστεί σε όλα σχεδόν τα εξώφυλλα των μεγάλων, διεθνών περιοδικών μόδας. Η μόλις 23 ετών ηθοποιός, το λαμπερό πρόσωπο στην πολυσυζητημένη ταινία “The Amazing Spider-man” (μια 3D προσαρμογή κόστους 220 εκατομμυρίων δολλαρίων) ποζάρει στον φακό διάσημων φωτογράφων και μας «συστήνει» τις νέες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013. .


Τα εντυπωσιακά εμπριμέ κοστούμια της Prada από μαλλί και μετάξι, ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυφωτογραφημένα outfits της σεζόν, τα φορέματα τύπου κομπινεζόν των οίκων Givenchy και Nina Ricci, τα βελούδινα κεντημένα κοστούμια του Ralph Lauren μοιάζουν υπέροχα πάνω στην λεπτή, αέρινη σιλουέτα του απόλυτου it-girl της εποχής μας.

Η Ιταλίδα ντίβα Μόνικα Μπελούτσι και η Γαλλίδα ηθοποιός Λετίσια Κάστα είναι οι πρωταγωνίστριες στην εντυπωσιακή καμπάνια των Dolce & Gabbana. Μαύρα στενά ταγιέρ που αναδεικνύουν το μικρό, δαντελένιο top και το πληθωρικό στήθος της Μόνικα και μαύρα lace φορέματα σε ίσια γραμμή για την Λετίσια. Οι δύο σταρς τα συνδυάζουν με τεράστια μπιζού από φίλντισι, κρύσταλλα και μαύρες διάφανες κάλτσες μέχρι το γόνατο, ότι πιο fashionable για τον χειμώνα. Κάλτσες μέχρι το γόνατο σε συνσυασμό με φορέματα και ταγιέρ προτείνει και η Bottega Veneta.
Η Μίλα Κούνις ποζάρει στην καμπάνια του οίκου Dior σε «παλαιομοδίτικο στυλ». Μια φωτογράφιση black & white. Ένας μεγάλος φιόγκος στα μαλλιά, μαύρο στενό μπούστο, φαρδιά φούστα από μουσελίνα και η πολυσυζητημένη τετράγωνη καπιτονέ τσάντα Christian Dior με το σήμα του οίκου, πάνω στην μεταλλική αγκράφα.

 Με άρωμα άλλων εποχών
Τα μοντέλα του Ralph Lauren ποζάρουν με φόντο την εξοχή κι ένα τεράστιο αυτοκίνητο αντίκα. Μικρά καπελάκια, παντελόνια πτι καρώ, fur coats, τουϊντ μακριά παλτό και υπέροχες τσάντες από αυθεντική γούνα leopard.
Ο οίκος Louis Vuitton προτίμησε να φωτογραφίσει τα ρούχα του σε ένα πολυτελές βαγόνι τρένου που μοιάζει με αυτό του Orient Express. Ίσως η ωραιότερη καμπάνια της σεζόν. Τα μοντέλα φορούν τεράστια καπέλα με φτερά και κρατούν τσάντες κροκό. Τα ταγιέρ με τα μεγάλα κουμπιά-κοσμήματα είναι εξαιρετικά. Τα παλτό από ακριβό καμηλό συνδυάζονται με σοκολατί πουλόβερ.
Το κορυφαίο όμως ρούχο του οίκου για τον φετεινό χειμώνα είναι τα παντελόνια τα οποία φοριούνται κάτω από τις ίσιες μίντι φούστες. Super stars, top models όπως η Κάρλι Κλος, η Λίλυ Ντόναλντσον, η Ζιζέλ, η Σάλομ Χάρλοου, διάσημοι φωτογράφοι, πολυτελή υφάσματα, ακριβά αξεσουάρ και έμπνευση από το παρελθόν. Ένα παζλ γεμάτο λάμψη, χρώματα, πολύτιμα υλικά και ταλαντούχους ωραίους ανθρώπους.

 Τα φαβορί
Η μόδα μας ταξιδεύει σε κόσμους παραμυθένιους. Οι κορυφαίοι σχεδιαστές σε εποχές μεγάλης οικονομικής ύφεσης επιλέγουν τον μαξιμαλισμό. Καλοδουλεμένα υφάσματα, κεντήματα, φίνα δέρματα και νέα χρώματα. Η αυτοκρατορική γκάμα του μπορντώ, το ροζ σε όλες του τις αποχρώσεις (από αυτό της πούδρας μέχρι το παιδικό, αθώο pink) και το μπλε, γαλήνιο αλλά και επιβλητικό, είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.
Οι πασαρέλες γέμισαν με μπορντώ, ροζ, μπλε κροκό τσάντες, ψηλοτάκουνα oxfords, ογκώδη μπιζού και κεντημένα «πριγκιπικά» στεφάνια για τα μαλλιά.
Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις κυριότερες τάσεις για την νέα σεζόν.

Οι δυναμικές, ογκώδεις γραμμές των παλτό
Η φετεινή μόδα λατρεύει τις strong, exaggerated σιλουέτες όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι fashion editors των μεγάλων ξένων περιοδικών. Οι βάτες στις ζακέτες των ταγιέρ, των παλτό, ακόμα και αυτές των πουλόβερ μοιάζουν να «πετούν» μακριά. Επιβλητικοί, ασύμμετροι όγκοι είναι ότι ακριβώς λατρεύει ο χειμώνας. Οι stylists υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες πρέπει να αγοράζουν τα παλτό και τις ζακέτες τους ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φορούν συνήθως. Έτσι η σιλουέτα θα δείχνει ογκώδης, δυναμική και σίγουρα fashionable.
Ένα από τα ωραιότερα παλτό της σεζόν, το κατάλευκο του οίκου Celine. Πάντα πίστευα ότι το λευκό ταιριάζει στον χειμώνα. Μια γυναίκα τυλιγμένη στην θαλπωρή του απόλυτου white coat ξεχωρίζει μέσα στα γκρίζα χρώματα της ατμόσφαιρας.
Στα εντυπωσιακά παλτό του χειμώνα και το royal blue του Lanvin. Με γιακά smokin και «κοφτές» τσέπες.
Σε τρυφερό, ρομαντικό ροζ το ογκώδες παλτό του πολύ πετυχημένου Raf Simons. Με ζώνη δερμάτινη σε χρώμα σοκολά να «αιχμαλωτίζει» τις μεγάλες πιέτες.
Το μαύρο παλτό με τα τεράστια βολλάν στο στήθος του Giorgio Armani είναι η επιτομή της elegance.
Το γκρι κοντό παλτό με τα «δύο επίπεδα» του οίκου Hermès. Φορεμένο με μαύρες δερμάτινες μπότες πάνω από το γόνατο.


 Τα winter’s floral
Τα λουλούδια ανθίζουν ακόμα και μέσα στον χειμώνα. Εκτυφλωτικά, πανέμορφα «στολίζουν» τα φορέματα, τα ταγιέρ, τις τσάντες των Dolce & Gabbana, του Christopher Kane, της Jil Sander, της Temperley, του Maarten Van der horst, της Bottega Veneta, της Tory Burch.

Τα prints
Ο φετεινός χειμώνας παθιάζεται με τα prints. Τα κοστούμια Miu Miu , Rochas, Kenzo και Giambattista Valli.
Τα ημίπαλτα του Kenzo.
Τα κοντά φορέματα του Cacharel.
Το εντυπωσιακό φόρεμα του Dries Van Noten όπου συνδυάζονται μοναδικά τα λαχούρια, οι ρίγες και σχέδια που μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής.
Είναι τα χαρακτηριστικότερα ανάμεσα στα εκατοντάδες outfits με prints του χειμώνα που έρχεται.

Το μαύρο δέρμα
Ένας συνδυασμός από gothic, glamour και αισθησιασμό. Μαύρα δερμάτινα φορέματα, φούστες, ζακέτες, παντελόνια, παλτό.
H Alberta Ferretti σχεδιάζει κλασσικά δερμάτινα παλτό που φθάνουν μέχρι το γόνατο.
Ο οίκος Christian Dior συνδυάζει το δέρμα με το μαλλί για ένα chic φόρεμα με σούρες και ζώνη στην μέση.
Ο Salvatore Ferragamo προτείνει τα πιο κομψά και συγχρόνως sexy ταγιέρ της σεζόν. Με στενές φούστες και μακριές ζακέτες.
Το Topshop πάντα σε πιο οικονομικές τιμές. Μαύρες δερμάτινες σαλοπέτες οι οποίες συνδυάζονται με λευκά φανελάκια και μποτίνια.
Η Diesel Black Gold. Δερμάτινα παντελόνια που σταματούν πάνω από τον αστράγαλο και συνδυάζονται με στενά πουλόβερ.

Τα μπροκάρ, τα σατέν, τα βελούδα και οι δαντέλες

Η μόδα γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και εμπνέεται από άλλες εποχές. Πολυτέλεια, λάμψη και υπέροχα υφάσματα.
Ο οίκος Valentino συνδυάζει σατέν παντελόνια με μπροκάρ μπλούζες σε σοκολά και χρυσό.
Ο Ralph Lauren και οι Dolce & Gabbana λατρεύουν το μαύρο και χρυσό για το βράδυ. Δημιουργούν εκπληκτικές ζακέτες από μαύρο βελούδο και χρυσά κεντήματα. Τα συνδυάζουν με ογκώδη μπιζού, γούνες και ευφάνταστες τσάντες.
Ο Balmain δημιουργεί σύνολα που μοιάζουν με «βασιλικές στολές». Σε μαύρο με «δουλεμένο» ασήμι.
O οίκος Louis Vuitton συνδυάζει παλτό με μαύρα, μωβ, μπορντώ prints με ένα φόρεμα από λαμέ μπροκάρ και από κάτω σατέν μονόχρωμο παντελόνι.

Baroque
Τα υφάσματα εδώ παίζουν μεταξύ τους. Βελούδο, δέρμα καπιτονέ, μετάξι και σατέν.
Ο Balmain σχεδιάζει τα εντυπωσιακότερα baroque σύνολα της σεζόν σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή.
Σίγουρα την συγκεκριμένη τάση θα ακολουθήσουν πολλές γυναίκες. Συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο. Είναι μια τάση που κάνει την γυναίκα ξεχωριστή.

Η σιλουέτα-κλεψύδρα

Τονισμένοι ώμοι, εφαρμοστές φούστες και μια φαρδιά ζώνη στην μέση.
Ο Dior δημιούργησε την ωραιότερη φαρδιά ζώνη της σεζόν σε σκούρο μωβ χρώμα.

Τα μεταλλικά
Χρυσά, ασημένια, μπρονζέ. Φορέματα μακριά, κοντά, παντελόνια, τουνίκ σε υφάσματα που σκορπίζουν μεταλλικές λάμψεις.
Η Donatella Versace συνδυάζει το μεταλλικό γκρι με το κίτρινο για τα κοντά της φορέματα.
Οι Elie Saab και Carlos Miele εξακολουθούν να σχεδιάζουν τα πιο εντυπωσιακά μακριά φορέματα για τον χειμώνα.
Η Clare Waight Keller δημιούργησε για τον οίκο Chloé μια εξαιρετική φαρδιά χρυσή φούστα που συνδυάζει με one shoulder τουνίκ.

Βολλάν
Η μόδα λατρεύει τα βολλάν.
Ο οίκος Alexander McQueen παίζει συνέχεια με αυτά και δημιουργεί εκρηκτικά κοντά κόκκινα φορέματα.
Ο Lanvin στολίζει τα μαύρα βελούδινα φορέματά του με λευκά βολλάν όπως επίσης και τις ζακέτες από τα πράσινα ταγιέρ του.
Ο Dior δημιουργεί πολυτελείς μαύρες μπλούζες με κρύσταλλα και βολάν στο κάτω μέρος.
Ο Roberto Cavalli σχεδιάζει sexy βολλάν με τα χαρακτηριστικά animal print υφάσματά του.
Βολλάν στις τουνίκ πάνω από τα παντελόνια, τα κοντά και μακριά φορέματα. Σχηματίζει βολλάν στα σούπερ μίνι φορέματά του από χρυσή παγιέτα και τα συνδυάζει με μονόχρωμες μαύρες ζακέτες.

Γούνες
Fendi. Οι πολύτιμες γούνες του οίκου στολίζιουν τις φούστες, τα φορέματα με τα prints.
Ο Karl Lagerfeld σχεδίασε ένα εκπληκτικό παλτό από γκρι και κίτρινη γούνα το οποίο ενθουσίασε το κοινό και λάτρεψαν οι διεθνείς fashion editors. Σε μία τιμή που μόνο το άκουσμά της δημιουργεί…λιποθυμικές τάσεις!
Ο οίκος Gucci συνδύασε τις γούνες με πολλά φτερά στρουθοκαμήλου, δέρμα και μετάξι.
Ο οίκος Mοncler Gamme Rouge δημιούργησε παλτό από φούνα λεοπάρδαλης και ψηλές μπότες από black lama.
Ο Roland Mouret εξαιρετικές καζάκες από λευκή και γκρι βιζόν οι οποίες φοριούνται πάνω από στενές πράσινες φούστες και γαλάζια πουλόβερ.



Τα αξεσουάρ
Οι λευκές γούνινες τσάντες με την χρυσή αλυσίδα του Christian Dior.
Τα λευκά πανήψυλα παπούτσια με την μπαρέτα και τα κόκκινα και κίτρινα λουλούδια της Prada. Ξεχωριστή επιλογή για τον χειμώνα.
Τα καπέλα Louis Vuitton και οι μεγάλες σοκολά τσάντες του οίκου με τις κόκκινες λεπτομέρειες και τις παγιέτες.
Οι μπορντώ σατέν φάκελοι της Chanel και τα μικρά κόκκινα βελούδινα τσαντάκια.
Οι πράσινες, μωβ, ασημένιες και χρυσές μεταλλικές γόβες του Yves Saint Laurent.
Οι κροκό μπότες Gucci.
Τα βελούδινα μαύρα παπούτσια και μπότες των Dolce & Gabbana με τα χρυσά, περίτεχνα κεντήματα.
Οι φάκελοι από μαύρη και λευκή δαντέλα του Alexander McQueen.
Τα μενταγιόν με τις ογκώδεις καρδιές του Lanvin.
Τα μαύρα πέδιλα με την χρυσή, μεταλική λεπτομέρεια του Giuseppe Zanotti.
Οι χρυσοί φάκελοι Tod’s.
Τα φλατ leopard print μποτίνια του Roger Vivier.
Τα booties με την γούνα στο μπροστινό μέρος του Walter Steiger.
Τα τσαντάκια με τους μεγάλους σταυρούς του Versace.
Οι κόκκινες σπορ τσάντες του οίκου Marni.
Τα χρυσά oxfords του Jimmy Choo.
Οι 15ποντες γόβες με τις παγιέτες της Charlotte Olympia.


 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...