Ομπάμα: Σας υπόσχομαι ένα καλύτερο μέλλον

Ομπάμα: Σας υπόσχομαι ένα καλύτερο μέλλον Ενα καλύτερο μέλλον για τον αμερικανικό λαό υποσχέθηκε στην ομιλία του στο συνέδριο των Δημοκρατικών, ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έλαβε και επίσήμως το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και θα αναμετρηθεί με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ, στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου..

Με μία σκληροτράχηλη ομιλία που ακούστηκε οικεία με τα ζητήματα της εκστρατείας του, ο Ομπάμα επιχείρησε να αποδείξει στους ψηφοφόρους του ότι οι ψήφοι τους προς εκείνον τέσσερα χρόνια πριν έφεραν αποτελέσματα

Ασκησε κριτική στις πολιτικές των Ρεπουμπλικανών, περιγράφοντας τους αντιπάλους του ως «αρέσκοντες τνα μιλούν για όλα που θεωρούν λάθος με για την Αμερική, χωρίς να προτείνουν τρόπους για να γίνουν σωστά».
«Κι αυτό συμβαίνει γιατί το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι η ίδια συνταγή που έχουν τα τελευταία τριάντα χρόνια», σημείωσε.
«Ο δρόμος που προσφέρουμε μπορεί να είναι δυσκολότερος αλλά θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Και σας ζητώ να επιλέξετε αυτό το μέλλον» τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ομπάμα: Σας υπόσχομαι ένα καλύτερο μέλλον
«Δεν το έκανα ποτέ. Δεν με ψηφίσατε για να σας πω αυτά που θέλετε να ακούσετε. Με ψηφίσατε για να σας πω την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστούν μερικά χρόνια προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί εδώ και αρκετές δεκαετίες», συνέχισε ο Ομπάμα.
«Εάν αλλάξετε τώρα, αν επενδύσετε στον κυνισμό ότι η αλλαγή για την οποία αγωνιζόμαστε δεν είναι εφικτή, τότε η αλλαγή δεν θα έλθει», είπε ο Ομπάμα. «Μόνο εσείς έχετε την δύναμη να μας σπρώξετε προς τα εμπρός», πρόσθεσε.
«Αναγνωρίζω ότι οι καιροί έχουν αλλάξει από την ώρα που πρωτομίλησα σε αυτό το συνέδριο. Οι καιροί άλλαξαν, όπως κι εγώ. Δεν είμαι πλέον απλά ένας υποψήφιος. Είμαι ο πρόεδρος», υπογράμμισε ο Ομπάμα κλείνοντας την ομιλία του.
Στο πλευρό του Μπ. Ομπάμα τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον με μια 50λεπτη ομιλία του υπέρ του απερχόμενου προέδρου ζητώντας το χρίσμα των Δημοκρατικών για τον Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με το Reuters, στόχος του Ομπάμα είναι να δημιουργηθούν περισσότερες από ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας μέχρι το 2016.
Εσπασε ρεκόρ στο Twitter η ομιλία του
Η ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα έσπασε το ρεκόρ κυκλοφορίας στο Twitter για ένα πολιτικό γεγονός, ανακοίνωσε η υπηρεσία.
«Ένα νέο ρεκόρ για ένα πολιτικό γεγονός στο Twitter: @barackobama προκαλεί 52.757 τουίτ το λεπτό. Περισσότερα από εννέα εκατομμύρια τουίτ εστάλησαν σχετικά με (το συνέδριο) #dnc2012», διευκρίνισε η εταιρία με μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της.
Ο Ομπάμα είχε στηρίξει σε μεγάλο βαθμό τη νικητήρια προεκλογική εκστρατεία του το 2008 στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έχουν και πάλι κινητοποιηθεί φέτος ενόψει των προεδρικών εκλογών της 6ης Νοεμβρίου.
Αγκαλιές από την Μισέλ και τις κόρες του...
Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκαναν οι δύο κόρες του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έκαναν χθες το βράδυ, προκειμένου να αγκαλιάσουν τον πατέρα τους επί σκηνής στο τέλος της ομιλίας του στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος στο Σάρλοτ.
Η 11χρονη Σάσα και η 14χρονη Μάλια, η οποία είναι πλέον ψηλή όσο και οι γονείς της, άκουσαν την ομιλία του στην πρώτη σειρά, στο πλευρό της μητέρας τους, της Μισέλ.
Στη σκηνή φίλησαν τον πατέρα τους και επευφημήθηκαν από το πλήθος μαζί του και με την πρώτη κυρία, πριν εξαφανιστούν στα παρασκήνια υπό καταιγισμό χειροκροτημάτων.
Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα μιλούν συχνά στις ομιλίες τους για τις δύο θυγατέρες τους, αλλά σπάνια τις βλέπει κανείς σε πολιτικές εκδηλώσεις.
Χθες ο πατέρας τους άρχισε την ομιλία του λέγοντάς τους αστειευόμενος πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάνε σήμερα σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...