Mercedes-Benz ντίζελ ηλεκτρικό υβριδικό Ε300 (Φωτογραφίες)

Mercedes-Benz E300 BlueTEC Hybrid είναι ο πιο αποδοτικά υβριδικά να πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις δύο μορφές sedan και estate στο 65,7 mpg Ηνωμένο Βασίλειο (23,8 kmpl ή 54,7 mpg ΗΠΑ).  Η πρώτη σειρά των παραδόσεων για αυτήν την παραλλαγή αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το Νοέμβριο.
..
Mercedes ισχυρίζεται ότι αυτό το νέο ηλεκτρικό υβριδικό ντίζελ θα είναι το πιο αποδοτικό καύσιμο κατηγορίας Ε πρέπει να πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεδομένου ότι δίνει ένα εντυπωσιακό μέσο όρο 65,7 mpg και τις εκπομπές CO2 109g/km του για την παραλλαγή σαλούν. Η παραλλαγή ακινήτων δίνει κατά μέσο όρο 62,8 mpg. Αυτό το υβριδικό σύστημα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρεάσει ωφέλιμο φορτίο και την ευελιξία του οχήματος σε κάθε είδους δρόμο.
Η δύναμη αυτού του μοντέλου αυτοκινήτου έχει σχεδιαστεί έχοντας κατά νου έναν 2,1 λίτρων τεσσάρων κυλίνδρων του κινητήρα ικανό να παράγει 201 hp και 500 Nm ροπής η οποία με τη σειρά του συνδέεται με ένα ηλεκτρικό κινητήρα 27hp τροφοδοτείται από μια μπαταρία 19 kW μπαταρία ιόντων λιθίου. Αυτό το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ένα 7G-Tronic Plus αυτόματο σύστημα μετάδοσης.
Mercedes Benz E300 BlueTEC Hybrid μπορεί να επιταχύνει 0 - 100 kmph μέσα σε διάστημα 7,5 δευτερολέπτων και 7,8 δευτερόλεπτα για το sedan και μοντέλα ακινήτων όσο. Είναι ικανό να φθάνει σε τελική ταχύτητα 150 mph (240 kmph). Φώτα ημέρας LED, δερμάτινη ταπετσαρία, επίσης, ως ένα Πιλοτικό Μπέκερ χάρτη του συστήματος πλοήγησης είναι μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά αυτού του αυτοκινήτου.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...