Μόδα: Think pink! Οι σχεδιαστές «παίζουν» με το ροζ και φωτίζουν τις χειμωνιάτικες ημέρες

H Bottega Veneta μας ξάφνιασε ευχάριστα ζωγραφίζοντας με ροζ τις γκρίζες μέρες και τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Ο σχεδιαστής του οίκου Tomas Maier υπέκυψε στην γοητεία του τρυφερού, νεανικού, αισιόδοξου pink. Σχεδίασε εξαιρετικά φορέματα, πολυτελείς τουνίκ και μακριές στενές φούστες. Πολλές φορές συνδύασε το ροζ με το μαύρο. Το ροζ μεταξωτό ύφασμα με τα μαύρα σχέδια και τις πούλιες γύρω από τον λαιμό δημιουργεί ένα από τα ωραιότερα φορέματα της σεζόν..
Το total pink όμως φουστάνι με τις μεγάλες πέτρες στο ίδιο χρώμα το οποίο συνδυάζει με σκούρες μοβ κάλτσες μέχρι το γόνατο και λουστρίνι παπούτσια με μπαρέτες είναι το καλύτερο. Ένα από τα εντυπωσιακότερα φορέματα για τον φετινό χειμώνα.
Οι σχεδιαστές παίζουν με το ροζ. Δημιουργούν θεαματικά outfits και χαρίζουν «νότες αισιοδοξίας» μέσα μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά εποχή.
Η γκάμα των αποχρώσεων εκτείνεται από το σομόν, το τρυφερό ροζ των παιδικών ρούχων, το λεγόμενο baby pink το οποίο προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και φθάνουν στο φούξια και το ροζ της τσιχλόφουσκας.
Οι γυναίκες αισθάνονται άνετα μέσα στο ροζ. Μοιάζουν ευτυχισμένες φορώντας μακριά μινιμαλιστικά παλτό, ίσια φορέματα που θυμίζουν σταρ του Χόλλυγουντ της δεκαετίας του ’40, του ’50 και του ’60, μακριά φορέματα και εκρηκτικά αξεσουάρ.  Οι celebrities και super models τα φόρεσαν πρώτες. Ακολουθούν οι κοινές θνητές οι οποίες ετοιμάζονται να «ντύσουν» τις γκαρνταρόμπες τους με ένα σύννεφο από ροζ.
Jil Sander
Ο πολλά υποσχόμενος Raf Simons δίνει έμφαση στα μακριά φορέματα σε σκονισμένο ροζ και παλτό σε baby pink. Καλοδουλεμένο το βραδινό μαντό σε απαλό ροζ από σατέν και μετάξι με φαρδιά ζώνη στην μέση, τραβάει σαν μαγνήτης τα φλας.
Giorgio Armani
Ο διάσημος Ιταλός μετρ εγκατέλειψε για λίγο τα μαύρα, σκούρα μπλε και γκρι σύνολα και «έπαιξε» με το ροζ. Βερμούδες από ροζ σατέν οι οποίες συνδυάζονται με σκούρα μπλε σμόκινγκ σακάκια και τουνίκ από εκτυφλωτική φούξια γούνα.
Rochas
Ροζ σύνολα με φούστες που ακουμπούν στο γόνατο και τουνίκ. Μπλούζες από ακριβό μαλλί.
Vivienne Westwood
Η εκκεντρική «γιαγιά» της διεθνούς μόδας με τα πυρόξανθα μαλλιά αγαπούσε πάντα το ροζ. Φορέματα από τούλι και εντυπωσιακά κεντημένα σύνολα τα οποία έχει εμπνευστεί όπως λέει η ίδια από τους κατοίκους του Buckingham Palace.
Kenzo
Η ολόσωμη φόρμα από φούξια σατέν κλέβει ματιές.
Isabel Marant
Παντελόνια που σταματούν πάνω από το γόνατο σε baby ροζ.
Comme des Garcons
Η Rei Kawakubo δημιούργησε στα 70 της χρόνια μια κολεξιόν με πολλά αισιόδοξα ροζ σύνολα. Ρούχα θεατρικά σε ογκώδεις γραμμές. Τα ροζ παλτό «στολίζονται» με τεράστιες πορτοκαλί και μοβ βούλες ή φούξια λουλούδια.
Alexander McQueen
 Η αγαπημένη σχεδιάστρια της Κέιτ Μίντλετον δημιούργησε μια κολεξιόν-ύμνο στο ροζ. Μίνι και μακριά φορέματα από μουσελίνες, τούλια, σατέν, μετάξι με πολλά βολλάν.  Γούνες  ροζ και εκκεντρικά αξεσουάρ. Η Sarah Burton τα βλέπει όλα ροζ!
Celine
Τα ροζ παντελόνια σε ίσια γραμμή συνδυάζονται με λευκά πουκάμισα και δερμάτινα μπορντό σακάκια. Οι μακριές γούνες βάφονται φούξια όπως και οι μεταξωτές αμάνικες τουνίκ.
Louis Vuitton
Ροζ κοστούμια με τα χαρακτηριστικά ογκώδη κουμπιά-κοσμήματα.
Christian Dior
Πολυτελή φορέματα σε ίσια γραμμή που ντραπάρουν στο πάνω μέρος. Τουνίκ με φιόγκους πάνω από φούστες με μεγάλες πιέτες.
Blumarine
Οι φούξια μακριές γούνες πάνω από εκρηκτικά στενά κατάλευκα σύνολα και ασημένια μποτίνια δημιουργούν σέξι σύνολα.
Francesco Scognamigliο
Η φόρμα σε απαλό ροζ από γυαλιστερό ύφασμα είναι εξαιρετική!
Moschino cheap & chic
Το μίνι φορέματα από ροζ παγέτες με γούνα στο κάτω μέρος μοιάζει με αυτά που φορούν οι κούκλες των μικρών κοριτσιών. Ροζ μίνι παλτό με βολλάν. Και μίνι σατέν ροζ φούστες.
Mark Fast
Ροζ μίνι φορέματα σε ίσια γραμμή. Φαρδιές μάλλινες ζακέτες και βραδινά σέξι φορέματα με φτερά στο πάνω μέρος.
Dsquared2
Το πιο πολυφωτογραφημένο ροζ σακάκι της σεζόν. Οι σχεδιαστές το συνδυάζουν με skinny jeans. Η μεγάλη καρφίτσα με τα κρύσταλλα και τα γυαλιά-πεταλούδα ταιριάζουν απόλυτα στις νεαρές ντίβες του χειμώνα.
H & M
Η δημοφιλής φίρμα με τις ιδιαίτερα οικονομικές τιμές βάφει τα πλεκτά της, τα σπορ παντελόνια, τα μίνι φορέματα και τα μικρά γούνινα ζακετάκια σε ροζ χρώμα.

TA ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Ρομαντικά, σέξι και «διασκεδαστικά» με τις υπογραφές μεγάλων σχεδιαστών.
Marni
Οι τσάντες και οι φάκελοι από λουστρίνι στην ποπ αισθητική των ‘60s.
Jil Sander
Παπούτσια με μπαρέτα σε ροζ και ασημί.
Chloe
Loafers σε ροζ λουστρίνι και μικρά τσαντάκια από ύφασμα καπιτονέ.
Lanvin
Clutch bags στο απόλυτο ροζ.
Giuseppe Zanotti
Πέδιλα με ροζ γούνινα πον-πον.
Versace
Ροζ σουέτ ψηλές μπότες και τσαντάκια με μεγάλους σταυρούς.
Marc Jacobs
Ροζ δερμάτινες τσάντες με χρυσή αλυσίδα.
Jimmy Choo
Δωδεκάποντα από ροζ δέρμα και μουσελίνα με πολλά κορδόνια.
Tabitha Simmons
Ροζ παπούτσια με μπαρέτες και φιόγκους μπροστά.
Christian Louboutin
Μικρά ροζ γούνινα τσαντάκια.
Nina Ricci
Κλασικές γόβες με μέτριο τακούνι σε απαλό ροζ. Η περίτεχνη ασημένια μπαρέτα… κάνει την διαφορά.
Cartier
Φάκελοι από ροζ λάκα.











phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...