WSJ: Είναι το iPhone 5... βαρετό;

«Είναι βαρετό το iPhone5;» διερωτάται σε άρθρο της η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας The Wall Street Journal, μόλις μία ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στο Υerba Buena Center of the Arts στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α...
Ενδεικτικός είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκινά το κείμενο, στο οποίο ο συντάκτης αναρωτιέται αν θα καταφέρει να αποφύγει να γίνει βαρετό.
Στο άρθρο αναφέρονται τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone5, όπως το ότι είναι 18% λεπτότερο από το iPhone 4S (7.6mm), με 20% λιγότερο βάρος (112 γραμμάρια) και πως έχει οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 1136 Χ 640 και 16:9 aspect ratio.
Ωστόσο, σύμφωνα με την WSJ, η εταιρεία δεν έκανε το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Για παράδειγμα δεν έχει πολλά χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν πρότυπο σε άλλα smartphones.
Οι μέχρι τώρα κριτικές και τα reviews δεν είναι και πολύ θετικά, συνεχίζει η εφημερίδα, μιας και δεν προσφέρει πολλά περισσότερα από τα προηγούμενα μοντέλα. Ένας υπάλληλος της Apple μάλιστα εκμυστηρεύτηκε ότι ήλπιζε πως η νέα συσκευή θα έχει πιο μεγάλες και εντυπωσιακές αλλαγές. 
Οι αναλυτές πάντως περιμένουν οι πωλήσεις του να είναι τεράστιες, ενώ οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο έχουν αποδείξει την «αγάπη» τους στα iPhone, με τις προηγούμενες εκδόσεις, των οποίων οι πωλήσεις εκτινάχθηκαν στα ύψη από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...