Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη Η «εκλεκτή» της Μισέλ Ομπάμα και ο υπέροχος Zac Posen

Η σεζόν της μόδας ξεκίνησε και η Νέα Υόρκη δίνει πρώτη τον τόνο για τις τάσεις της  σεζόν 2013 άνοιξη/καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τα εξής show

DKNY


Αναμνήσεις των αρχών της δεκαετίας του 90 ξυπνάει η σειρά της DKNY. Πολύ λευκό σε συνδυασμό με τζην και ασημί, σε ίσιες λιτές γραμμές. Πουκάμισα με μυτερά κολάρα..







 Diane Von Furstenberg

Μεγάλα έντονα prints, κόκκινο με τυρκουάζ και γαλάζιο, μπεζ και φουξ, συνδυασμοί που μόνο μια πραγματικά τολμηρή γυναίκα μπορεί να φορέσει. Με μοντέλα που είχαν «αληθινές» αναλογίες η Diane Von furstenberg παρουσιασε μια πραγματικά ζουμερή και θελκτική κολεξιόν που «ζαλίζει» το μάτι και είναι απόλυτα καλοκαιρινή.








 Tracey Reese

Η Michel Obama εκτόξευσε αυτή την νεαρή σχεδιάστρια, καθώς φόρεσε ένα από τα φορέματα της στο συνέδριο των Δημοκρατικών πριν λίγες ημέρες. Δεν υπάρχει καλύτερος διαφημιστής από την πρώτη Κυρία, και αυτό φάνηκε από τον πανζουρλισμό που επικράτησε στο σόου της νεαρής σχεδιάστριας.

Απλές γραμμές, κίτρινο κροκί με μπεζ, περίεργα Prints, μπλε με πράσινο, περίεργοι συνδυασμοί αλλά σοφιστικέ και εντυπωσιακοί, είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν όλα τα εργαζόμενα κορίτσια που θέλουν ρούχα δουλειάς, εύκολα αλλά που αφήνουν θετικές εντυπώσεις. Μια πολύ καλή παρουσίαση.






Zac Posen

Άνοιξε το σόου του με την Ναόμι να φοράει ένα κολλητό κόκκινο λουλουδάτο φόρεμα που αποθέωνε τις καμπύλες της. Αυτό και μόνο ήταν μια εικόνα εκθαμβωτική. Τα καλά όμως συνέχισαν για τον Zac Posen καθώς απέσπασε τις πιο θερμές κριτικές για αυτή την σεζόν. Μεσάτα μπλουζάκια, κολλητές φούστες, γυαλιά πεταλούδα, μεγάλα σκουλαρίκια με ημιπολύτιμες πέτρες…και γενικά αέρας 50ς με μια πολύ σύγχρονη όμως πινελιά. Ο Zac Posen μεγάλωσε και δείχνει δείγματα μεγάλου μόδιστρου.









 Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...