Ηρθε το πολύ γρήγορο Internet από ΟΤΕ, Wind, Forthnet και Cyta

Επίσημη πρεμιέρα έκαναν χθες οι υπηρεσίες VDSL (πολύ γρήγορου Ιντερνετ), οι οποίες άρχισαν να διατίθενται εμπορικά από τον ΟΤΕ, τη Wind και τη Forthnet, προσφέροντας ταχύτητες έως 50 Mbps, ενώ υπηρεσίες VDSL προσφέρει και η Cyta.
Ηρθε το πολύ γρήγορο Internet από ΟΤΕ, Wind, Forthnet και Cyta..


Επίσημη πρεμιέρα έκαναν χθες οι υπηρεσίες VDSL (πολύ γρήγορου Ιντερνετ), οι οποίες άρχισαν να διατίθενται εμπορικά από τον ΟΤΕ, τη Wind και τη Forthnet, προσφέροντας ταχύτητες έως 50 Mbps, ενώ υπηρεσίες VDSL προσφέρει και η Cyta.

Η νέα τεχνολογία δίνει μεταξύ άλλων δυνατότητες για πιο γρήγορο «κατέβασμα» αρχείων, για online παρακολούθηση video σε υψηλή ευκρίνεια χωρίς διακοπές, καλύτερη απόκριση στα online βιντεοπαιχνίδια, ενώ αυξάνει και την ταχύτητα όσον αφορά την αποστολή (uploading) αρχείων και φωτογραφιών.

Οι τιμές
Ηδη ο ΟΤΕ ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση τεσσάρων προγραμμάτων, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τα 36,90 ευρώ τον μήνα για το πρώτο εξάμηνο. Ωστόσο αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι είναι ότι η δυνατότητα για VDSL σύνδεση παρέχεται στις περιοχές όπου έχει εγκατασταθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Πρόκειται συνολικά για 165 σημεία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία καλύπτουν όλες τις μεγάλες πόλεις, αλλά κυρίως στα σημεία που βρίσκονται κοντά στα αστικά κέντρα του ΟΤΕ (σε απόσταση έως 500 μέτρων).

Συγκεκριμένα, τα προγράμματα που διαθέτει ο ΟΤΕ είναι:

ΟΤΕ Double Play VDSL 30 Απεριόριστο που προσφέρει Conn-x έως 30 Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά με 41,90 ευρώ ανά μήνα, ενώ η τιμή γα το πρώτο εξάμηνο είναι 36,90 ευρώ.
ΟΤΕ Double Play VDSL 30 Απεριόριστα Plus που προσφέρει Conn-x έως 30 Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και 60' σε κινητά με τιμή 45,90 ευρώ τον μήνα (το πρώτο εξάμηνο 40,90 ευρώ).
ΟΤΕ Double Play VDSL 50 Απεριόριστα που προσφέρει Conn-x έως 50 Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά έναντι 51,90 ευρώ (46,90 το πρώτο εξάμηνο).
ΟΤΕ Double Play VDSL 50 Απεριόριστα Plus που προσφέρει Conn-x έως 50 Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και 60' σε κινητά με 55,90 ευρώ (50,90 ευρώ το πρώτο εξάμηνο).

Από την πλευρά τους η Wind και η Forthnet, οι οποίες προσφέρουν από χθες υπηρεσίες VDSL, επέλεξαν να το κάνουν δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές τους να αναβαθμίσουν τις ευρυζωνικές συνδέσεις τους πληρώνοντας επιπλέον 10 ευρώ.

Πρόκειται δηλαδή για μια πρόσθετη υπηρεσία (add-on), η οποία μάλιστα παρέχεται στην υψηλή ταχύτητα των 50 Mbps.

Σύμφωνα με τη Wind, το VDSL μπορεί να συνδυαστεί με τις υφιστάμενες προσφορές WIND Double Play (L, M & S), WIND ONE (M, L, XL-σταθερή) και WIND Business Double Play, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες οικιακών πελατών αλλά και επαγγελματιών, για ακόμη πιο γρήγορο Internet.

Η Forthnet συνδυάζει την υπηρεσία με όλα τα υφιστάμενα προγράμματά της.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...