Κρίστι Τέρλινγκτον: Μια ζωή top model!

Για πολλούς η εντυπωσιακή και σαγηνευτική Κρίστι Τέρλινγκτον είναι το απόλυτο top model των 90ς, καθώς πέρα από την εμφανή ομορφιά της,  η ίδια διέθετε και ένα ιδιαίτερο class, που την έκανε να φτάσει στην κορυφή της μόδας..


Και όχι άδικα, καθώς η 43χρονη πλέον Κρίστι έχει συνεργαστεί με τους πιο διάσημους οίκους μόδας, έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα και editorial των πιο σημαντικών περιοδικών μόδας στον πλανήτη και φυσικά ήταν μέλος της dream team των top models, που απαρτιζόταν από Σίντι Κρόφορντ, την Ελ Μακφέρσον, την Κλόντια Σίφερ, τη Ναόμι Κάμπελ και τη Λίντα Εβανγκελίστα.

Ωστόσο η ίδια έχει «απαρνηθεί» πια τον κόσμο της μόδας, των πάρτι και των φλας και ζει μια ήρεμη και φυσιολογική ζωή στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, σύζυγό της Έντουαρντ Μπερνς και τα δύο τους παιδιά, Γκρέις και Φιν.

Παρ' όλα αυτά, κάθε της βραδινή ή πρωινή έξοδος στους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης συνοδεύεται από φωτογράφους, που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, καθώς για το αμερικανικό κοινό η ίδια μαζί με τη Σίντι Κρόφορντ παραμένουν τα αγαπημένα τους και διαχρονικά  top models.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...