«Η Μπαρτσελόνα μέσα και έξω από τα γήπεδα» Εκδήλωση του Δήμου Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

Εκδήλωση με θέμα την Μπαρτσελόνα και την πορεία της μέσα και έξω από τα γήπεδα διοργανώνει τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 19.00 ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία της πόλης Α.Ο. Ν.Ιωνίας, Ελευθερούπολη, Αλσούπολη, Ανατολή, τον σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών και τον σύνδεσμο Φίλων της Μπαρτσελόνα Αθήνας..


Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «ελπίζουμε ειδικά αυτή την εποχή της άκριτης επαγγελματοποίησης, της δεδομένης οικονομικής μιζέριας στη πλειονότητα των σωματείων, της αδυναμίας σωστής λειτουργίας των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων, να δείξουμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος οργάνωσης και λειτουργίας των αθλητικών σωματείων. Η λειτουργία της Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι ένα φωτεινό μονοπάτι για όσους συμμετέχουν και αγωνίζονται στα χιλιάδες αθλητικά σωματεία της χώρας μας».

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον συνεδριακό χώρο του Δήμου (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 - Σταθμός ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας) θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος του «Βήματος» Γιάννης Τζούστας, και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος της Μπαρτσελόνα Νίκος Μάλλιαρης ενώ θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...