Bild: Δύο εκατ. ευρώ δίνει ο ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια, θέλει και Χασάνι


Δυο ειδήσεις σε ένα ρεπορτάζ της «Bild» για τον ΠΑΟΚ. Η γερμανική ομάδα ανέφερε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει διάθεση να δώσει δυο εκατ. ευρώ για την απόκτησή του Βιεϊρίνια, ενώ ταυτόχρονα υπογραμμιζόταν πως υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Φερχάν Χασάνι..

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ' αρχήν στο δημοσίευμα υπογραμμιζόταν πως ο μάνατζερ της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Αλοφς δεν ικανοποιήθηκε από την πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Αντελίνο. Και η «Bild», μάλιστα, υπογράμμιζε πως ο ΠΑΟΚ προσέφερε στη Βόλφσμπουργκ 500.000 ευρώ που συνιστούσε την τελευταία δόση των Γερμανών για την προ ενός χρόνου μεταγραφή του παίκτη με 3,5 εκατ. ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι. Με απλά λόγια έδινε δυο εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Πορτογάλο.
Για να έρθει στη συνέχεια η αποκάλυψη για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο Σκοπιανό άσο, Φερχάν Χασάνι που αποκτήθηκε στις 22 Γενάρη του 2012 από την Σκεντίγια Τέτοβο έναντι 400.000 ευρώ και έχει αγωνιστεί ελάχιστα.
Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει γεννηθεί στις 18 Ιουνίου του 1990, παίζει κυρίως ως αριστερός επιθετικός στο 4-3-3 και έκανε ντεμπούτο στην Εθνική ομάδα της χώρας του επί ημερών Τσέντομιρ Γιανέφσκι στον πάγκο.
Και στο ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, μάλιστα, αναφέρεται πως η περίπτωση Χασάνι είναι, σαφέστατα, πιο εύκολη για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: SentraGoal

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...