Το Μεξικό έχει την ωραιότερη «Πρώτη Κυρία» στον κόσμο


Τον τίτλο της πιο ωραίας «Πρώτης Κυρίας» στον κόσμο απέσπασε από την γερμανική εφημερίδα “Bild” η Αντζέλικα Ριβιέρα, τρίτη σύζυγος του νεοεκλεγέντα προέδρου του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο..

Η Αντζέλικα, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, κατάφερε να γοητεύσει όχι μόνο τον σύζυγό της, αλλά και τα τηλεοπτικά πλατό, αφού είναι ηθοποιός με ουκ ολίγους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σαπουνόπερες. 

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από δύο χρόνια. Η 42χρονη  ηθοποιός και ο Μεξικανός πρόεδρος έχουν  τρία παιδιά από προηγούμενους γάμους, ενώ για τον Τύπο της χώρας, ο Νιέτο φέρεται να έχει αποκτήσει και δύο τέκνα από εξωσυζυγικές σχέσεις.

H πανέμορφη Aντζέλικα ήταν παντρεμένη με τον τηλεοπτικό παραγωγό Χοσέ Αλμπέρτο Κάστρο με τον οποίο αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το 2007. Μέχρι να γνωρίσει τον «άντρα της ζωής της», όπως η ίδια έχει πει για τον δεύτερο σύζυγό της, έριξε όλο το βάρος στην δουλειά της.  

Σύμφωνα με Μεξικανούς αναλυτές, η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία άρχισε την καριέρα της στα 17 της χρόνια, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εκλογική επιτυχία του Ενρίκε Πένια Νιέτο, αφού προσήλκυσε αρκετούς ψηφοφόρους στο Θεσμικό Επαναστατικό Κόμμα (PRI) εμφανίζοντας τον υποψήφιο πρόεδρο ως σωστό οικογενειάρχη.






 phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...