USA: Αλιγάτορες φύλαγαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην... Ολυμπία

Η είσοδος των αστυνομικών στο κρησφύγετο των εμπόρων ναρκωτικών μετατράπηκε για λίγο σε άτακτη υποχώρηση...
Αλιγάτορες φύλαγαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην... Ολυμπία..


Ολα τα στοιχεία ενός καλού επεισοδίου αστυνομικής σειράς περιλάμβανε η επιχείρηση των δυνάμεων της τοπικής αστυνομίας στην επαρχία του Θέρστον, 10 χλμ. νότια της Ολυμπίας, μικρής πόλης στα νοτιοδυτικά του Σιάτλ.

Το βράδυ της Δευτέρας περίοικοι ειδοποίησαν την άμεσο δράση ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί έξω από ένα σπίτι στην περιοχή και οι άνδρες του σερίφη της περιοχής πήγαν στο χώρο για να εξακριβώσουν τι συνέβη.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού υποστήριξε ότι πυροβόλησε όντας σε αυτοάμυνα, εναντίον ενός οχήματος που προσπάθησε να τον πατήσει ενώ βρισκόταν πεζός δίπλα στο δρόμο. Ωστόσο, η πληροφορία ότι στο τοπικό νοσοκομείο εισήχθη κάποιος με τραύματα από σφαίρες σε χέρι και πλάτη, οδήγησε τους αστυνομικούς να μπουν στο κτίριο. Και εκεί άρχισαν τα «ωραία».

Στο σαλόνι του κατά τα άλλα αθώου σπιτιού του φιλήσυχου προαστίου του Σιάτλ, υπήρχε μία μπάρα για στριπ-τιζ, ενώ μία εξωτική χορεύτρια βρισκόταν εκεί ακόμη και την ώρα της έρευνας.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στα επόμενα δωμάτια, αλλά εκεί οι απρόοπτες συναντήσεις δεν ήταν τόσο... προκλητικές. Δύο αλιγάτορες με επιθετικές διαθέσεις βρισκόντουσαν στο πάτωμα του πρώτου δωματίου, γεγονός που ανάγκασε τους αστυνομικούς να υποχωρήσουν.

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, που είχε καταλάβει ότι δεν πρόκειται να την γλιτώσει, βοήθησε να τους απομακρύνουν και να τους βάλουν στην γεμάτη μπανιέρα.

Τελικά αποκαλύφθηκε ότι οι επόμενοι χώροι, τους οποίους φυλούσαν οι αλιγάτορες, ήταν ένα οργανωμένο εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής μαριχουάνας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο με μία σειρά κατηγοριών για απόπειρα φόνου, καλλιέργεια και εμπορία μαριχουάνας κτλ, αλλά τουλάχιστον του αναγνώρισαν ότι ήταν ευαίσθητος με τα κατοικίδιά του.

Πριν φύγει για το τμήμα, τους άφησε στο μπάνιο κομμάτι από κοτόπουλα και βεβαιώθηκε ότι εκλήθη η τοπική υπηρεσία για την φροντίδα των άγριων ζώων...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...