Είκοσι Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν για τα παιδιά


Στο ΟΑΚΑ το βράδυ, είκοσι και πλέον καλλιτέχνες δίνουν μια μεγάλη συναυλία αγάπης υπέρ των δράσεων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, για τα ανασφάλιστα παιδιά και τα παιδιά με αναπηρία, καθώς και γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού..


Στη συναυλία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μελίνα Ασλανίδου, Χάρης Βαρθακούρης, Γλυκερία, Μιχάλης Δημητριάδης, Στέλιος Διονυσίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρης Κόκοτας, Κώστας Μακεδόνας, Ευαγγελία Μουμούρη, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Σάκης Μπουλάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Θάλεια Προκοπίου, Μαρία Σουλτάτου, Μπάμπης Τσέρτος και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Όλοι οι καλλιτέχνες θα πλαισιώνονται από την χορωδία Σπύρου Λάμπρου, την χορωδία  «Έμπνευσις» και η λαϊκή ορχήστρα ελληνικής μουσικής «Έμμετρον».

Την βραδιά θα παρουσιάζει ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Εκτός από την συναυλία θα υπάρξει και τελετή βράβευσης σε 30 δήμους της Αττικής, έξι ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που βοήθησαν να συγκεντρωθούν φάρμακα στο Ιατρείο της Αποστολής.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ιδρύθηκε το Φεβρουάριο 2012, με σκοπό την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε οικογένειες και άτομα που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα και ασφάλεια υγείας.

Έναρξη στις 20.00
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...