ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΔΑΣ H 20χρονη Κάρα μοντέλο της χρονιάς

Τα δύο σημαντικότερα βραβεία, αυτά για τη Σχεδιάστρια της Χρονιάς και για την Brand Designer, παρέλαβε η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ

Η λάμψη, το στυλ και η ομορφιά κυριάρχησαν στην τελετή απονομής των «Βρετανικών Βραβείων Μόδας», η οποία πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ, σε γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου.
Τα δύο σημαντικότερα βραβεία, αυτά για τη Σχεδιάστρια της Χρονιάς και για την Brand Designer, παρέλαβε η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ..


Μεγάλα ονόματα από τον χώρο της διεθνούς μόδας, της σόου μπιζ αλλά και της πολιτικής έδωσαν το «παρών» στο καλλιτεχνικό αυτό γεγονός, που προσελκύει κάθε χρόνο τα φώτα της δημοσιότητας.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η αγαπημένη σχεδιάστρια των σταρ, Στέλλα ΜακΚάρντνεϊ, η οποία απέσπασε τα δύο σημαντικότερα βραβεία, αυτά για τη «Σχεδιάστρια της Χρονιάς» και για την «Brand Designer» της Χρονιάς. Η δημοφιλής σχεδιάστρια παρέλαβε χαμογελαστή τα βραβεία της φορώντας μια υπέρκομψη αλλά λιτή μαύρη ολόσωμη φόρμα και ψηλοτάκουνες γόβες.

Ο «βασιλιάς» των παπουτσιών, Μανόλο Μπλάνικ, τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά του στον χώρο της διεθνούς μόδας με το ειδικό βραβείο «Εξαιρετικής Κατάκτησης στη Μόδα» και όχι αδίκως, καθώς το όνομά του έχει γίνει εδώ και χρόνια ταυτόσημο με το γούστο και την ποιότητα στον χώρο του γυναικείου υποδήματος.
Η εντυπωσιακή Βρετανίδα Κάρα Ντελεβίν αναδείχθηκε Μοντέλο της Χρονιάς
Η εντυπωσιακή Βρετανίδα Κάρα Ντελεβίν αναδείχθηκε Μοντέλο της Χρονιάς

«Μοντέλο της Χρονιάς» αναδείχθηκε η εντυπωσιακή Κάρα Ντελεβίν, η οποία εμφανίστηκε υπέρλαμπρη στο κόκκινο χαλί με ένα σούπερ μίνι μεταλιζέ φόρεμα. Ωστόσο το βραβείο για το «Καλύτερο Βρετανικό Στυλ» κατέκτησε, για τρίτη συνεχόμενη φορά, το μοντέλο και διεθνές fashion icon, Αλέξα Τσανγκ, η οποία φαίνεται να έχει βρει το μυστικό της εντυπωσιακής εμφάνισης.

Βασίλισσα του «Κόκκινου Χαλιού», αποσπώντας το ομώνυμο βραβείο αναδείχτηκε η Roksanda Ilincic και δικαίως καθώς πολλές επώνυμες κυρίες, όπως η Μισέλ Ομπάμα και η Σαμάνθα Κάμερον, επέλεξαν τη χρονιά που πέρασε τις δημιουργίες της για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Τέλος καλύτερος μετρ της ανδρικής μόδας αναδείχτηκε ο δημιουργός της ανδρικής σειράς του διάσημου οίκου Louis Vuitton, Κιμ Τζόουνς.

Υποψήφια και Ελληνίδα
Τη λαμπερή βραδιά παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού, Σαμάνθα Κάμερον, η εκρηκτική ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ και η δημοφιλής τραγουδίστρια Ρίτα Ορα, η οποία μάλιστα τραγούδησε και ζωντανά.

Στις φετινές υποψηφιότητες για τα «Βρετανικά Βραβεία Μόδας» υπήρχε και το όνομα μιας Ελληνίδας σχεδιάστριας, η οποία διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό. Πρόκειται για τη Μαίρη Κατράντζου, που ήταν υποψήφια για το βραβείο «Σχεδιάστρια της Χρονιάς» μαζί με τεράστια ονόματα της διεθνούς μόδας όπως η Στέλλα ΜακΚάρντνεϊ -που πήρε εν τέλει το βραβείο-, ο Κρίστοφερ Κέιν κ.ά.

phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...