Έφυγε από τη ζωή σε αεροπορικό δυστύχημα η Jenni Rivera Video


Τα ξημερώματα της Κυριακής –9 Δεκεμβρίου– έχασε τη ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα η δημοφιλής Μεξικανή τραγουδίστρια Jenni Rivera. Η ερμηνεύτρια, με τις πωλήσεις 15 εκατομμυρίων και πλέον άλμπουμ, ταξίδευε με ιδιωτικό αεροπλάνο σε πόλεις του Μεξικού, προκειμένου.
να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες της συναυλίες. Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται στον Τύπο, το αεροπλάνο, που μετέφερε την τραγουδίστρια από το Μοντερέι (εκεί όπου είχε δώσει συναυλία το Σάββατο) στην πόλη Τουλούκα, έξω από το Μεξικό, απογειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και οι υπεύθυνοι έλεγχου της εναέριας κυκλοφορίας έχασαν την επικοινωνία με το πλήρωμα του αεροσκάφους δέκα λεπτά μετά από την απογείωση του.
Στο αεροπλάνο επέβαιναν η Rivera, δύο πιλότοι και τέσσερα ακόμα άτομα, συνεργάτες της καλλιτέχνιδας.. «Από το δυστύχημα δεν επέζησε κανείς», δήλωσε στον Τύπο συγγενής της τραγουδίστριας. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα συντρίμμια του αεροσκάφους, πιθανότατα εντοπίστηκαν στην περιοχή Nuevo Leon του Μεξικού.
Τη θλίψη τους για το θάνατο της τραγουδίστριας εξέφρασαν και μέσα από το διαδίκτυο οι θαυμαστές της. Πριν από το τραγικό γεγονός, η ίδια είχε επικοινωνήσει με κάποιους από αυτούς μέσα από την ιστοσελίδα της στο Twitter.
Η 43χρονη τραγουδίστρια συμμετείχε επίσης στην Κριτική Επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος «La Voz».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...