Θα... ντυθεί και πάλι «Χιονάτη» η Kristen Stewart

Επιβεβαιώνοντας της πρόσφατες φήμες, η Kristen Stewart παραδέχθηκε ότι θα «ντυθεί» και πάλι «Χιονάτη» για τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας “Snow White and the Huntsman”.
Η επιστροφή της στο ρόλο αυτό,.
συνοδεύεται από διάφορά σχόλια λόγω της διάστασης που έλαβε η παράνομη σχέση της με τον σκηνοθέτη του πρώτου φιλμ Rupert Sanders.

Η νεαρή ηθοποιός ανέφερε στις δηλώσεις της πως είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα ενσαρκώσει και πάλι την «Χιονάτη», προσθέτοντας πως η δεύτερη ταινία θα είναι καταπληκτική. Ωστόσο, τόνισε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας, λέγοντας πως δεν της επιτρέπουν να μιλάει ακόμη για την δεύτερη ταινία.

Η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης της Kristen Stewart με τον Rupert Sanders ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων το καλοκαίρι που μας πέρασε. Όταν έκαναν το γύρω του κόσμου οι τρυφερές φωτογραφίες της Stewart, που εκείνο το διάστημα διατηρούσε δεσμό με τον Robert Pattinson, και του σκηνοθέτη, ο οποίος ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, οι δύο τους αναγκάστηκαν να ζητήσουν δημόσια συγνώμη.

Σημειώνεται πάντως πως δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει το sequel του “Snow White and the Huntsman” ενώ δεν είναι γνωστό εάν ο Rupert Sanders θα σκηνοθετήσει και τη δεύτερη ταινία.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...