Οι Spice girls… εξαφάνισαν τον Μπολτ στις μέτρησης των social media.


Η κουβέντα κρατά χρόνια. Από το Πεκίνο κιόλας. Γιουσέιν Μπολτ ή Μάικλ Φελπς λοιπόν; Ποιος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Ολυμπιακών αγώνων; Αν για το 2008 η απάντηση δεν μπορούσε να δοθεί, για το Λονδίνο υπάρχει ένα νέο σύστημα… μέτρησης..
Γιατί τα χρόνια που μεσολάβησαν έγινε και η «έκρηξη» των social media. Kαι αυτά αποδεικνύουν πως κακώς οι δύο προαναφερόμενοι κύριοι διεκδικούν τον τίτλο. Αυτός ανήκει σε γυναίκες!

Σύμφωνα με το twitter, οι Spice Girls έσπασαν τα… κοντέρ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων. Σε σύνολο 150 εκατομμυρίων tweet που έγιναν σχετικά με το ραντεβού στο Λονδίνο τις 16 ημέρες που κράτησε αυτό, οι κυρίες που ξανασυναντήθηκαν στη σκηνή της τελετής λήξης συγκλόνισαν περισσότερο. Κατά την εμφάνισή τους γίνονταν 116.000 tweet το λεπτό. Που σίγουρα δεν είναι απαραίτητα καλό, καθώς σαφώς και δεν είχαν όλα θετικό περιεχόμενο!

Οσο για τους αθλητές, τα περισσότερα tweet έγιναν για τον Μπολτ, καθώς καταγράφηκαν 80.000 σχετικές με τον Τζαμαϊκανό αναρτήσεις το λεπτό έπειτα από τη νίκη του στα 200 μέτρα.

Ρούλα Βλασσοπούλου  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...